Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Seminar rondom GDPR groot succes!
6 december 2017
Veilig bestanden extern delen in OneDrive en SharePoint
18 december 2017

Zet je mensen in hun kracht met Microsoft Business applicaties

De werkplek van vandaag vereist dat bedrijven voldoen aan de verwachtingen van medewerkers. Maar de werkplek ‘moet’ ook een steeds meer verdeeld personeelsbestand verbinden én tools bieden waarmee alle medewerkers kunnen innoveren en (samen)werken. Alles met het doel om klant- en bedrijfsproblemen op te lossen.

Microsoft 365 Business maakt het mogelijk al je medewerkers kracht bij te zetten en te betrekken bij de digitale transformatie door hen allemaal te voorzien van technologie. Het is een geïntegreerde oplossing die ontworpen is om IT voor MKB te vereenvoudigen. Het omvat de Office 365 reeks productiviteits- en samenwerkingstools die jou en je medewerkers helpen productief te zijn.

Microsoft 365 F1 (Firstline Workforce) en Microsoft StaffHub zijn hier mooie voorbeelden van. Deze applicaties zijn speciaal ontwikkeld om je medewerkers efficiënter te laten werken en hun werkzaamheden te optimaliseren. Zo kan je met Microsoft 365 F1 elke medewerker in staat stellen zijn ideeën om te zetten in actie en ondersteunt StaffHub de productiviteit van ‘de eerste lijn’ en digitaliseert bedrijfsprocessen.

Naast deze applicaties, bestaat er nog een verscheidenheid aan business tools en features die continu door Microsoft worden gelanceerd (en geüpdate natuurlijk). Deze helpen allemaal -op hun eigen manier- ondernemers de dagelijkse werkzaamheden en bedrijfsprocessen te optimaliseren, maar zetten de werkplek ook onder druk. Want is jouw werkplek nog wel up-to-date?

De wereld van Microsoft biedt ontzettend veel mogelijkheden en verandert razend snel. We begrijpen dat jij je daar als ondernemer niet altijd in kunt verdiepen of weet welke applicaties relevant en nuttig voor jouw mensen kunnen zijn. Daarom denken wij graag met je mee!

Ben je benieuwd naar de moderne werkplek mogelijkheden? Lees dan ook het artikel van Natalie over adoptie van jouw digitale werkplek.  Onze IT-adviseurs laten je graag kennis maken met ons Slimmer Werken verandertraject.

Door Natalie Nouwen – Slimmer werken specialist

Meer weten over slimmer werken met een adoptiestrategie? Neem contact op met Natalie!

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

place