Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Meer business voor jouw bedrijf met Bookings in Office 365!
25 oktober 2016
Verbunt Hockey
22 november 2016

Yunus over VoIP: “Echt meer dan alleen bellen”

T Support Groep levert al sinds het uitkomen van VoIP de meeste innovatieve VoIP oplossingen. Maar wat is VoIP? VoIP betekent Voice Over IP en staat voor bellen over het internet. VoIP wordt ook wel internettelefonie, bellen via internet of internetbellen genoemd. Steeds meer bedrijven maken gebruik van de mogelijkheden die VoIP biedt. Voor IT Support Groep zijn telefonie en desktop vandaag de dag onlosmakelijk met elkaar verbonden. “Wij bieden met VoIP een compleet pakket waarbij het nieuwste VoIP toestel zelfs een groot deel van je werkplek kan vervangen,” vertelt Yunus Karasahin, VoIP specialist bij IT Support Groep.

Integratie met Microsoftdiensten

“Wij geloven in telefoniegebruik in de breedste zin,” vervolgt Yunus. “Wij kiezen daarom voor geïntegreerde oplossingen met alle mogelijkheden van vandaag de dag. Denk daarbij aan Skype calls, ‘gewoon’ surfen op het internet, video’s kijken en het gebruik van apps. Allemaal vanaf jouw vaste toestel op je werkplek. In de praktijk levert dit veel voordelen op. Zo kan de integratie van jouw Microsoft Outlook agenda ervoor zorgen dat jouw toestel automatisch jouw Voicemail activeert als je een afspraak hebt. Maar er is nog veel meer tijdswinst te behalen,” vertelt Yunus.

Yunus achter nieuwste Tiptel toestel: de Tiptel 3275

Ons bewijs: meer doen in dezelfde tijd

“Eén van onze relaties is een grote huisartsenpraktijk in Tilburg. Wij hebben daar VoIP in optimale vorm geïnstalleerd. Dit betekent dat als een patiënt belt, de persoonlijke gegevens direct in beeld komen. Het persoonlijk dossier wordt automatisch geopend waardoor de assistente gelijk zicht heeft op de situatie en/of toestand van de patiënt. Het vragen naar de geboortedatum, het spellen van de achternaam en voorletters is daarmee verleden tijd. Onze relatie kan hierdoor nog gerichter en dus efficiënter werken. En vergis je niet in de tijdswinst, dit scheelt zeker zo’n drie kwartier tot een uur per dag.”

Nazorg en rapportage

Kies je voor VoIP via IT Support Groep, dan kies je voor deskundige ondersteuning en support. “Wij installeren vooraf alle toestellen en gaan vervolgens naar de locatie voor het verder inrichten van de omgeving. We geven praktische uitleg en verzorgen indien gewenst een workshop. Daarnaast ontvang je regelmatig rapportages waardoor je inzicht krijgt in het aantal calls, de duur van deze calls en de wachtrij op verschillende tijdstippen. Zo is bijsturen nog makkelijker,” sluit Yunus af.

Meer weten? 

Wil jij weten wat onze VoIP oplossing voor jou en jouw business kan betekenen? Sparren over de mogelijkheden met Yunus of één van onze adviseurs? We ontvangen je graag of komen vrijblijvend bij je langs voor een demo!

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.
place