Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

IT Support Groep gaat (nog meer) digitaal! Verwerkersovereenkomsten binnenkort in je mailbox.
3 mei 2018
Referentiecase CEPRO over groeien in een veilige (werk)omgeving
31 mei 2018

Microsoft To-Do: To do or not to do?

Het is niet nieuw, niet spannend, maar wel super handig. Microsoft To-Do! Van werk tot vrije tijd: met To-Do is het eenvoudig om dagelijks dingen gedaan te krijgen.

Voorkom stress en focus je tijdens de dag

To-Do helpt je bij het beheren, prioriteren en voltooien van de belangrijkste dingen die je elke dag moet bereiken. Dit wordt mogelijk gemaakt door Intelligent Suggestions en Office 365-integratie. Met behulp van suggesties, gebaseerd op een slim algoritme, blijft je werk overzichtelijk en kun je je focussen op wat belangrijk is.

Elke dag een frisse start

Start je dag met een schone lei met ‘Mijn dag’. Je lijst ‘Mijn dag’ stel je zelf samen en maakt je meer bewust van wat je elke dag wilt doen.

Al je taken op één plek

Maak lijsten voor alles wat je maar wilt: werk, school, boodschappen, films of huishoudelijke taken. Je kunt je lijsten zelfs personaliseren met verschillende thema’s en kleuren om ze snel te kunnen identificeren.

En maak taken aan vanuit waar je maar wilt: Outlook, OneNote of To-Do. Beheer je taken nu écht allemaal op één plek door middel van de volledige integratie van deze applicaties. Dus plan je taken in Outlook, vlag je e-mails of maak taken aan in OneNote, ze zullen allemaal in je To-Do lijst komen te staan. Dat is handig nietwaar?

Vergeet nooit meer iets

Stel vervaldatums en herinneringen in en voeg notities toe. Of je taken nu te maken hebben met werk of vrije tijd, je mist nooit meer een deadline als je To-Do gebruikt.

Toegang vanaf elke locatie

To-Do is beschikbaar op alle devices. Hierdoor kan je altijd en overal je takenlijsten bijhouden.

Benieuwd wat To-Do jou kan opleveren? Download de app en ga aan de slag! Of laat je inspireren door een van onze IT adviseurs.

Door Natalie Nouwen – Slimmer werken specialist

Bron: Office.com

Meer weten over Slimmer Werken? Neem contact op met Natalie!

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.
place