VoIP

Wat is VoIP? VoIP betekent Voice Over IP en staat voor bellen over het internet. VoIP wordt ook wel internettelefonie, bellen via internet of internetbellen genoemd. En deze uitdrukkingen zeggen eigenlijk precies wat VoIP is: een telefoongesprek via internet.

VoIP bellen is in veel gevallen goed en snel in te passen in bestaande of nieuwe bedrijfssituaties. Vaak kunnen we de bestaande telefooncentrale al met een kleine aanpassing geschikt maken voor VoIP bellen. Ook de mobiele apparaten nemen we hierin mee. Geen grote investeringen maar een investering die door de lagere belkosten snel terugverdiend is.

IT Support Groep integreert vaste en mobiele telefonie volledig. Hierdoor wordt bellen van vast naar mobiele collega’s aantrekkelijk. Eén toestel waarop je vaste en mobiele nummer binnenkomt! En als je met het mobiele toestel uitbelt kan dit ook door het vaste nummer mee te zenden. Met dé VAst-MObiel oplossing ben je onder één nummer altijd en overal bereikbaar.

Is VoIP bellen voor jouw bedrijf interessant? Graag onderzoeken wij dit voor je en maken een berekening. Hierbij brengen we de financiële voordelen in kaart maar ook aspecten als schaalbaarheid en beheersbaarheid nemen we mee. Zo geven wij een eerlijk inzicht of VoIP geschikt is voor jouw organisatie.

Eén van de grote voordelen van VoIP bellen zijn de lage kosten. Doordat je gebruik maakt van het internet kan de besparing oplopen tot 25% tot 30%. En bel je regelmatig naar het buitenland? Dan is VoIP zeker interessant!

De voordelen van VoIP bellen op een rij:

  • hoge capaciteit: met VoIP kun je een onbeperkt aantal gesprekken tegelijkertijd voeren.
  • mobiele integratie: vaste en mobiele telefonie in één oplossing
  • locatie onafhankelijk: jouw telefonie is niet langer aan één locatie gekoppeld. Haal de stekker uit je toestel, neem het mee en sluit deze op een andere locatie weer aan. Je bent bereikbaar op je eigen nummer en belt tegen dezelfde lage kosten. Wij werken met IP-toestellen van Snom, Polycom, Tiptel en Panasonic.
  • flexibel: koppel je telefoontoestel aan iedere netwerklocatie of projectruimte.
  • geen aparte kabels: je gebruikt gewoon je internetkabel in plaats van aparte kabels voor een telefoonverbinding.
  • overstappen is snel en gemakkelijk: je verhuist alleen de telefoonnummers en de VoIp gegevens naar een andere provider
  • goedkoper: aanzienlijke besparing per maand waarbij ook alle VoIP-gebruikers onderling gratis bellen.
  • gemakkelijk te integreren
  • VoIP heeft dé toekomst: dé telecomtechniek van nu.

ik wil weten of VoIP interessant is voor mijn organisatie