Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Yunus over VoIP: “Echt meer dan alleen bellen”
27 oktober 2016
Word geen slachtoffer van cybercrime!
15 december 2016

Verbunt Hockey

Resultaat

  • Betere  performance
  • Snelheid netwerk aantoonbaar verbeterd
  • Flinke tijdsbesparing dus ook kostenbesparing
  • Flexibele inrichting in de cloud met Microsoft Azure
  • Overzicht, rust en een goed en veilig gevoel

Het team van IT Support Groep staat altijd voor ons klaar. Dit geeft ons overzicht én rust.

Bas Krikke
Verbunt Hockey

Verbunt Hockey is een groothandel in hockeymaterialen en exclusief importeur van het merk OBO. OBO is wereldwijd hét merk in keeperprotectiematerialen waardoor vele clubs (in binnen- en buitenland) hun weg vinden naar Verbunt Hockey.

“Ik wil dat mijn medewerkers plaats- en tijdsonafhankelijk kunnen werken”, vertelt Bas Krikke, directeur bij Verbunt Hockey. “Om alles op tijd bij onze klanten te hebben is ‘het draaien’ van onze logistiek- en managementsoftware erg belangrijk. Ik kan me dan ook geen uitval permitteren. Want uitval kost tijd en geld. Daar zit geen enkele ondernemer op te wachten natuurlijk.”

De volgende stap in de cloud

“Al enkele jaren geleden hebben wij de eerste stap naar de cloud gezet. Echter voldeed die cloudomgeving niet meer aan de eisen die onze toenmalige dienstverlener aanbood. De omgeving was erg traag en ook de security liet te wensen over,” benadrukt Bas. “De tijd was dus aangebroken om de volgende stap te maken met een nieuwe partij. Ik wilde ‘gewoon’ een goed en veilig gevoel”

“Na een uitgebreide analyse en kundige inventarisatie van een aantal professionals op locatie, heeft Laurens een advies opgesteld,” gaat Bas verder. “In dit rapport werd voorgesteld om onze complete data te verplaatsen naar de Microsoft Azure cloud, Office 365 te gebruiken en voor optimale veiligheid te gaan en daarom te kiezen voor een security-oplossing van Barracuda.”

D-day

“De zomermaanden zijn voor ons de drukste maanden, dit zijn immers de maanden voor de start van het nieuwe seizoen,” vervolgt Bas. “Mijn doel was om dit voor die maanden te realiseren. Dat was spannend maar uiteindelijk is de migratie vlekkeloos verlopen. Veel van de voorbereidende werkzaamheden werden op afstand gedaan. Voor mijn gevoel is er op ‘D-day’ enkel de oude stekker eruit gehaald en de nieuwe erin gedaan. Waar ik dan toch zo tegenop zag was in één moment ’gepiept’.”

Betere performance en snel schakelen wanneer nodig

Het resultaat? Bas legt uit; “Vandaag de dag genieten we écht van een betere performance. De snelheid is aantoonbaar verbeterd waardoor we een flinke tijdsbesparing (en dus een kostenbesparing) hebben gerealiseerd. Medewerkers kunnen nu gemakkelijk ‘een ochtendje thuiswerken’ en door de flexibiliteit die Azure biedt staat onze omgeving zelfs gewoon ’s nachts uit. Als dat niet kosten efficiënt is….Maar er is meer dan deze tastbare resultaten. Mijn goed en veilig gevoel is nu écht aanwezig en als er iets is, heb ik maar één telefoonnummer nodig (voorheen had ik er drie). Er staat één team met vriendelijke professionals voor ons klaar. Dit geeft ons absoluut overzicht én rust. Heerlijk snel schakelen voor alle diensten, inclusief onze telefonie die IT Support Groep ook onlangs voor ons heeft ingericht middels VoIP. Verbunt Hockey is absoluut klaar voor een (veilige) toekomst!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Volg ons op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

IT Support Groep vindt het belangrijk om relaties in beeld te brengen. Hun ambities, passies en ervaringen vormen de basis van verhalen die wij vanuit IT Support Groep graag delen met andere bedrijven. Dit om juist anderen te inspireren en te laten zien welke oplossingen helpen.

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place