Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

013 Poppodium
20 oktober 2015
Licenties Office 365: laat het ons regelen en ervaar het gemak!
16 december 2015

Overal en altijd veilig werken: uitkomsten onderzoek Microsoft in beeld!

IT Support Groep riep het al eerder: Mobiel werken maakt productiever. En dat blijkt nu ook uit dit onderzoek. Hoe gebruiken jouw medewerkers de technologie van vandaag de dag? Waar ligt de scheidslijn tussen werk en privé? Waar ontstaan de beste ideeën? Microsoft was (ook) nieuwsgierig naar deze uitkomsten/verhoudingen en liet onderzoek doen. In de infographic zie je de belangrijkste inzichten. Eén ding is zeker: Office 365 vervult een belangrijke rol in deze manier van werken.

Infographic – MKB De nieuwe invulling

Uitkomsten onderzoek, dé top 3

1. Mobiliteit maakt productiever

Met permanente toegang tot bestanden kun je 24/7 blijven werken. Maar veel uren maken betekent niet automatisch meer productiviteit. Die neemt namelijk toe wanneer je werkt tijdens jouw meest productieve uren van de dag. Voor sommige mensen is dat vroeg in de ochtend, voor andere zijn dat de avonduren.

Zowel werkgevers als werknemers profiteren van het resultaat – 55% van de geïnterviewden vindt dat mobiele technologie tijd bespaart en hun productiviteit verhoogt. Een betere balans tussen werk en privé wordt gezien als belangrijkste reden hiervoor. 31% van de geïnterviewde werknemers gebruikt de persoonlijke smartphone voor werkdoeleinden, 19% gebruikt een smartphone van de zaak.

Waarom IT Support Groep en Office 365? Met Office 365 heb je toegang tot bestanden op je eigen smartphone via de cloud – extra installaties zijn niet nodig. Werkgevers besparen kosten omdat mobiele apparaten van de zaak niet nodig zijn. En rondlopen met twee apparaten op zak hoeft ook niet (wie vindt dat eigenlijk handig?). Een win-win situatie dus.

2. Zorg optimaal voor je teams, waar ze ook zijn

23% van de werknemers van kleine bedrijven zegt dat ze hun beste werkideeën hebben als ze thuis aan het werk zijn. Stel, je hebt een goed idee, je zit niet achter je bureau, maar je wilt het idee wel zo snel mogelijk in de praktijk brengen. Dan is er goed nieuws. Want Office 365 werkt op je mobiele apparaat op dezelfde manier als op een desktop of laptop. Werknemers kunnen overal werken via elk apparaat. Momenteel heeft 44% van de werknemers verbinding met kantoor via een ‘remote desktop verbinding’. Een dergelijke verbinding betekent meer kosten voor MKB-bedrijven. Iemand moet de verbinding instellen en onderhouden. Werknemers moeten installatieprocessen doorlopen en inloggen met aanvullende wachtwoorden voor de veiligheid.

Waarom IT Support Groep en Office 365? Ben je onderweg, maar je wachtwoord vergeten? Pech gehad. Dat ene idee kan voor altijd verloren zijn (laat die briljante gedachte niet ontsnappen!). Maar met Office 365 heb je vanaf elke locatie toegang tot e-mail en documenten. En werkgevers betalen alleen wat ze nodig hebben, door de licentie per gebruiker.

3. Je kunt overal veilig werken

De gegevens zijn beveiligd en de privacy is verzekerd. Als eerste van alle cloudserviceproviders voldeed Microsoft aan de nieuwe internationale standaard voor gegevens privacy, ISO 27018, en daarnaast ook aan allerlei andere standaarden. Je bestanden en documenten zijn zo veilig als in een Zwitserse bank. Alleen jij hebt toegang, vanaf elke plek.

Wil jij met jouw bedrijf -binnen het MKB- flexibel zijn? De concurrentie voorblijven? Kies dan voor IT Support Groep en laat je uitgebreid adviseren over Office 365. Laat jouw werknemers flexibel en (overal) productief zijn met Office 365.

(bron: Microsoft/een mobiele werkplek is kiezen voor stabiliteit)

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.
place