Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Studenten van de school voor ICT en Mediatechnologie van ROC Tilburg leren door in Azure!
19 maart 2020
Uitleg van verschillende onderdelen Microsoft Teams in korte video’s
24 maart 2020

Met Microsoft Teams werk je op afstand zonder dat je de afstand voelt.

Vandaag de dag is Microsoft Teams écht een uitkomst voor veel organisaties. Nodig iedereen waarmee je werkt uit om te chatten, te vergaderen, te bellen en samen te werken. Allemaal op één plek, waar je ook bent. We zetten de grootste voordelen in dit artikel voor je op een rij. Nog niet overtuigd? Download dan ook zeker de handleiding om snel aan de slag te gaan. Heb je een Office 365 licentie? Dan kan je gratis gebruik maken van Microsoft Teams.

De 4 grootste voordelen op een rij.
1. Chat vanaf elke locatie
Overleg, deel je mening en geef een snelle reactie. Stuur GIF’s, stickers en emoji’s in een groeps-chat of in één-op-één berichten.

2. Vergader vanaf elke locatie
Met je sales- of projectteam een kick-off houden? Hartstikke handig met Teams. Je kan via Outlook een Teamsvergadering aanmaken zodat iedereen via die link kan deelnemen. Met 2, 10 of 100 mensen, het kan allemaal, waar iedereen ook is. En indien gewenst kan je elkaar gewoon zien.

3. Bel vanaf elke locatie
‘Gewoon’ bellen vanaf je laptop, mobiel of tablet! Het zit er gewoon ‘in’. Met één collega of met meerdere collega’s? Geen probleem met Microsoft Teams.

4. Werk samen vanaf elke locatie
Zoek nooit meer naar bestanden. In Teams kun je Word-, PowerPoint- en Excel-bestanden in realtime bekijken, delen en bewerken. En daarnaast zelfs chatten in het document. Dat is pas snel en slim werken.

Handleiding Quick start Microsoft Teams
In deze overzichtelijke handleiding lees je hoe je Teams gebruikt en hoe je bovenstaande beschreven voorbeelden in gang zet. Maar ook hoe je bestanden kan delen in Teams en hoe je tabbladen kan toevoegen. Doe er je voordeel mee.

Handleiding Microsoft Teams

Thuis werken voor jouw organisatie 

Heb jij vragen over thuis werken? Over hoe je om moet gaan met bijvoorbeeld bedrijfsdata en persoonsgegevens als je ineens voor langere tijd thuis gaat werken? Of jouw gehele organisatie hier klaar voor is? Wij vertellen je graag hoe je voor een beveiligde online werkomgeving zorgt. Dus ook als je tijdelijk aan de keukentafel ‘moet’ werken. Neem voor advies gerust contact op met jouw IT-adviseur.  

Meer weten over de mogelijkheden in Microsoft Teams?

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place