Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Terugblik eerste inspiratiesessie Slimmer Werken 2020 door Robert
20 februari 2020
Ben alert! Valse e-mails in omloop namens het RIVM.
16 maart 2020

Veilig (thuis) werken i.v.m. het Coronavirus. Wat mag je van IT Support Groep verwachten?

Het ontgaat niemand. Maar dan ook echt niemand. Zeker niet in Brabant. Het RIVM heeft gisterenavond de maatregelen omtrent het Coronavirus aangescherpt. IT Support Groep volgt deze adviezen op. En dat leidt tot een aantal aanpassingen en maatregelen. We zetten deze hieronder voor je op een rij. Ook vertellen we je wat je van onze dienstverlening mag verwachten en hebben we een aantal tips voor je 

IT Support Groep ‘gewoon’ bereikbaar 

In navolging van het advies van de Nederlandse overheid werken we in Brabant zoveel mogelijk thuisBinnen IT Support Groep kan iedereen ‘gewoon’ thuis zijn/haar werkzaamheden uitvoeren. Jij zal als relatie hier dan nagenoeg geen hinder van ondervinden.

Onze servicedesk, Cloud-specialisten, IT-adviseurs en overige ondersteunende afdelingen zijn gewoon bereikbaar 

Staat er een afspraak bij je op locatie gepland met één van onze Systeembeheerders? Dan zal hij de werkzaamheden in eerste instantie op afstand proberen uit te voeren. Lukt dit niet? Dan wordt er contact met je opgenomen door Kevin van Dijck, Coördinator Systeembeheer. 

Thuis werken voor jouw organisatie 

Heb jij vragen over thuis werken? Over hoe je om moet gaan met bijvoorbeeld bedrijfsdata en persoonsgegevens als je ineens voor langere tijd thuis gaat werken? Of jouw gehele organisatie hier klaar voor is? Wij vertellen je graag hoe je voor een beveiligde online werkomgeving zorgt.  Dus ook als je tijdelijk aan de keukentafel ‘moet’ werken. Neem voor advies gerust contact op met jouw IT-adviseur.  

tips om efficiënt en slim thuis te werken 

  1. Wil je vergaderen/overleggen met je collega’s vanuit huis?  Gebruik Microsoft Teams voor snelle 1op1 communicatie of start een groeps- en/of videogesprek op. Hartstikke handig en dan zie je elkaar toch nog even ?. 
  2. Werk samen en tegelijk in je Office documenten. Start de chat functie op in je balk (rechtsboven) om zo met je collega’s snel en efficiënt samen te werken en te overleggen. 

Wij blijven de situatie rondom het Coronavirus nauwlettend monitoren. We vragen jouw begrip voor mogelijk onverwachtsacties/situaties vanuit IT Support Groep. We wensen iedereen een goede gezondheid en laten we vooral samen werken om verdere verspreiding voorkomen. 

Meer weten over thuis werken? Neem contact met mij op!

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place