Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Referentiecase VVBHUSAN BV
3 februari 2020
Veilig (thuis) werken i.v.m. het Coronavirus. Wat mag je van IT Support Groep verwachten?
10 maart 2020

Terugblik eerste inspiratiesessie Slimmer Werken 2020 door Robert

Na een aantal succesvolle sessies in 2019 was het afgelopen dinsdag tijd voor de eerste sessie in het nieuwe jaar. “Een jaar waarin we nog meer gaan zien en horen als het gaat om efficiënter werken, ook in de MKB wereld,” vertelt Robert Koreman, Slimmer Werken Specialist. “De voorspellingen en trends liegen er in ieder geval niet om. “Volgens de bron Finances Online worden werknemers meer betrokken wanneer de werkplek efficiënt en logisch ingericht is. Ze leveren daarvoor in ruil zelfs 21% hogere winst op en zijn 17% meer productiever. En dat dit leeft werd vanochtend wel duidelijk tijdens de eerste inspiratiesessie.”

Steeds meer aandacht voor adoptie 

Mooi om te horen dat organisaties steeds meer hulp vragen bij het proces om de stap naar de cloud te maken. Ook vanuit mijn vorige rol als Systeembeheerder weet ik als geen ander hoe belangrijk de werkvloer is. En binnen onze Slimmer Werken trajecten krijgt Adoptie juist veel aandacht. Vanochtend was dit ook zeker tijdens ons interactief onderdeel volgens de ADKAR methode- een goed gespreksonderwerp. Want hoe ga je om met de verandering naar online werken als niet iedereen mee wilt? Of als mensen blijven hechten aan dé 15 klikken om een document te openen? Tijdens onze inspiratiesessies geven we je inzicht en maken we je vooral bewust van de aanwezigheid hiervan. Het is aan ons om in een vervolgtraject dit goed te begeleiden en juist jou als ondernemer hierin te ontzorgen, vertelt Robert. 

Meemaken en inzicht krijgen? 

We hebben voor 2020 nog 5 inspiratiesessies Slimmer Werken op de agenda staan. Dus check je agenda en meld je aan. De sessie van 8 april zit al bijna vol dus ben er snel bij.  

  • Woensdag 8 april van 9.00 uur tot 11.00 uur op een externe locatie in Tilburg 
  • Donderdag 4 juni van 15.00 uur tot 17.00 uur op een externe locatie in Tilburg 
  • Dinsdag 1 september van 15.00 uur tot 17.00 uur bij IT Support Groep 
  • Woensdag 28 oktober van 9.00 uur tot 11.00 uur op een externe locatie in Tilburg 
  • Donderdag 10 december van 15.00 uur tot 17.00 uur bij IT Support Groep 

Aanmelden? Stuur een e-mail naar Madeleine (via m.coomans@itsupportgroep.nl) en geef daarin aan bij welke inspiratiesessie je graag aanschuift. Deze sessies zijn gratis en voor bedrijven die werken met Microsoft Office 365 en het gebruik hiervan willen optimaliseren. Maar ook voor bedrijven die erover nadenken om Microsoft Office 365 te gaan gebruiken. 

Meer lezen over de inhoud van de sessies? Lees dan ook zeker ons eerder gepubliceerde artikel: https://www.itsupportgroep.nl/nieuw-inspiratiesessies-slimmer-werken-in-2020-nieuwe-data-meld-je-nu-aan/ 

Meer weten over Slimmer Werken? Neem contact met mij op!

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place