Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Veilig bestanden extern delen in OneDrive en SharePoint
18 december 2017
Wat verwacht IT Support Groep van 2018? Joost vertelt.
28 december 2017

Microsoft Teams: Stel je team in staat meer te bereiken!

Microsoft Teams is dit jaar geïntroduceerd en evolueert snel. De tool wordt wereldwijd al in meer dan 125.000 organisaties gebruikt om eenvoudig met collega’s te chatten, bellen en vergaderen.

Teams zal de primaire tool worden voor intelligente communicatie binnen Office 365 en in de loop van de tijd Skype vervangen.

De snelle adoptie bevestigt dat teamwork essentieel is voor de manier waarop we vandaag de dag werken. Met intelligente communicatie is het mogelijk je taken efficiënter uit te voeren, deel te nemen aan productievere vergaderingen en je dagelijkse communicatiestress beter te beheren.

Microsoft blijft zich inzetten om de vertrouwde Skype-ervaring in elke vergaderruimte te brengen. En brengt daarom in Teams uitgebreide oproep- en vergaderingsmogelijkheden samen met bestanden, Office-apps en integraties van derden.

Dit alles is gebouwd op een nieuwe, moderne skype-infrastructuur voor zakelijke spraak- en videocommunicatie. De cloudgebaseerde architectuur biedt zowel snelle innovatie als communicatie-ervaringen van hogere kwaliteit.

Doordat Teams communicatie, samenwerking en intelligentie combineert, worden er nieuwe dingen mogelijk:

  • Vanaf nu kan je Teams ook gebruiken om samen te werken met mensen buiten je bedrijf.
  • Je kunt voor een vergadering relevante documenten en informatie met elkaar delen wat je helpt bij de voorbereiding.
  • Tijdens de vergadering kan het gesprek zowel mondeling als schriftelijk worden vastgelegd en voorzien van een tijdcode, met ondertiteling en spraakherkenning voor het toewijzen van opmerkingen aan specifieke personen.
  • Na de vergadering kan je de cloudopname en het transcript automatisch aan het relevante kanaal toevoegen, zodat gesprekken, documenten, notities en actie-items kunnen worden beoordeeld, geïndexeerd en door het hele team kunnen worden doorzocht.

Door Natalie Nouwen – Slimmer werken specialist

Bron: blogs.office.com

Meer weten over de mogelijkheden van Teams? Neem contact op met Natalie!

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

place