Pakketten

Een goed werkende server en het up-to-date houden hiervan is voor elk bedrijf van groot belang. Niets is zo vervelend als je je werkzaamheden moet staken door een storing. Je bedrijfsnetwerk is immers één van de meest belangrijke onderdelen van je organisatie. Een storing of inbraak in je netwerk kan betekenen dat je bedrijf stil komt te liggen hetgeen veel tijd en geld kost. IT Support Groep verhelpt iedere storing deskundig en zo snel mogelijk.

Onze dienstverlening is afgestemd op verschillende servicelevels. Dit zijn onze pakketten in brons, zilver en goud. IT Support Groep neemt hiermee de verantwoordelijkheid van het beheer en onderhoud van de systemen over.

Wat mag je verwachten van onze pakketten?

Binnen onze pakketten hebben we verschillende componenten opgenomen. Deze maken onderdeel uit van het gekozen servicelevel. Binnen het pakket brons mag je rekenen op onbeperkte service van onze deskundige helpdesk en 24/7 monitoring op afstand. Het zilverpakket heeft hier verschillende aanvullingen op. Zo komt hier de volledige ondersteuning voor jouw specifieke applicaties bij en heb je recht op extra beheer op jouw locatie. Met het pakket goud ‘koop’ je de meest uitgebreide zekerheid. Zo voeren we kleine projecten voor je uit en maak je gebruik van een onbeperkt aantal uren extra ondersteuning op jouw locatie.

Past je wens niet in één van onze pakketten? Geen probleem. Natuurlijk denken we graag met je mee en stellen we een op maat gemaakte oplossing voor.