Online Back-up

IT Support garandeert met diverse producten de veiligheid van jouw data.

Hoe werkt online back-up?

Iedere dag wordt er automatisch een back-up gemaakt van alle bestanden. De eerste keer wordt er een volledige back-up gemaakt van de door jouw geselecteerde bestanden. Deze worden versleuteld en gecomprimeerd. Vervolgens worden ze via een beveiligde verbinding (SSL) over het internet verstuurd naar de servers van IT Support Groep waar ze veilig opgeslagen worden. Vanaf dat moment wordt er automatisch elke dag een back-up gemaakt van alle nieuwe en gewijzigde bestanden. Op een tijdstip dat jij bepaalt. Na iedere back-up ontvang je dagelijks een email notificatie over de bestanden die door ons zijn bijgewerkt en ontvangen. En natuurlijk krijg je ook een bericht indien de geplande back-up niet ontvangen is op onze servers.

De voordelen van online back-up op een rij:

  • Geen zorgen meer: Bepaal één keer wanneer de back-up moet worden gemaakt en alles verloopt vanaf dat moment automatisch. Na iedere back-up ontvang je een overzichtelijk rapport. Zo weet jij precies weet wat er gebeurt.
  • Voordelig: Met de online back-up bespaar je op hard- en software die je normaal gesproken nodig hebt om back-ups te maken.
  • Snel: Je back-up staat altijd voor je klaar en wordt buiten het bedrijf bewaard. Ook na brand of inbraak is de data snel terug te halen.
  • Veilig: De bedrijfsgegevens zijn alleen door jou terug te halen en worden automatisch versleuteld vóórdat ze over een beveiligde internetverbinding worden verzonden.
  • Service: Ons ervaren team zit klaar om al je vragen telefonisch of per e-mail te beantwoorden. Daarnaast ondersteunt ons team je graag bij bijvoorbeeld het controleren van instellingen.

meer weten over online back-up