Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Afspraken plannen met FindTime: Handig!
19 januari 2016
Skype voor Bedrijven: professioneel, persoonlijk en snel
16 februari 2016

SodaStream

Resultaat

  • Structurele ondersteuning op locatie
  • Kostenbeparing op verschillende niveau’s waaronder introductie VoIP
  • 24/7 monitoring en onderhoud van bedrijfskritische systemen
  • Altijd up-to-date kennis in huis

De medewerkers van IT Support Groep zijn één met de SodaStream organisatie. Dit is absoluut positief aan deze slimme manier van werken.

Mikel Vaessen

SodaStream International BV

SodaStream. Misschien ken je het internationale merk waarmee je de lekkerste bruisende drankjes kan maken. Met ‘water made exciting’ verovert SodaStream de wereld. Van New York tot Amsterdam. “In Nederland moet de merkbekendheid met 20% stijgen”, vertelt Mikel Vaessen, European Logistics Manager bij SodaStream International BV. “Een mooie en ambitieuze doelstelling. We hebben daarom bewust de keuze gemaakt om te focussen en de IT-infrastructuur volledig uit te besteden aan IT Support Groep.”

We vroegen Mikel wat volgens hem de toegevoegde waarde van IT Support Groep is. “IT Support Groep is voor ons een belangrijke schakel in de SodaStream organisatie. Een aantal medewerkers monitoren en onderhouden dagelijks onze bedrijfskritische systemen. Dit geeft ons continuïteit op de dagelijkse gang van zaken. Door het uitbesteden van support is er back-up en hebben we altijd gedegen en de nieuwste kennis in huis.”

De oplossing en aanpak van IT Support Groep

Martijn Staps, medewerker Cloudteam ondersteunt SodaStream wekelijks zo’n 25 uur op locatie. “Wij zorgen ervoor dat de Europese IT-infrastructuur altijd up-and-running is. Dit betekent dat we veel tijd besteden aan het beheer van het Europese datacenter. Maar dat is niet alles want we denken graag mee. We introduceren nieuwe innovatieve producten en bekijken waar SodaStream als organisatie nog kosten kan besparen. Zo hebben we in 2015 op het gebied van mobiel- en vaste telefonie een mooie besparing doorgevoerd.”

“Martijn en andere medewerkers van IT Support Groep zijn goed geïntegreerd in de SodaStream organisatie”, sluit Mikel af. “Dit levert absoluut een positieve bijdrage in de dagelijkse gang van zaken.”

Fan van SodaStream

Wie wel eens bij IT Support Groep binnen is geweest heeft vast ook de SodaStream apparaten gespot. Op iedere verdieping staat er namelijk minimaal één. Iedere dag weer worden er de lekkerste smaken gemixt! Wij zijn fan! We hopen dan ook op deze manier ons steentje bij te dragen aan de doelstelling van 20%.

Toen Joost (directeur, IT Support Groep) vorig jaar in New York was zag hij overal reclame van SodaStream. Billboards, reclame op taxi’s en deze mega wallprint. En op zo’n moment zijn we best trots dat we kunnen zeggen: Dit is één van onze klanten waarvoor we mogen werken.  

IT Support Groep vindt het belangrijk om relaties in beeld te brengen. Hun ambities, passies en ervaringen vormen de basis van verhalen die wij vanuit IT Support Groep graag delen met andere bedrijven. Dit om juist anderen te inspireren en te laten zien welke oplossingen helpen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Volg ons op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

IT Support Groep vindt het belangrijk om relaties in beeld te brengen. Hun ambities, passies en ervaringen vormen de basis van verhalen die wij vanuit IT Support Groep graag delen met andere bedrijven. Dit om juist anderen te inspireren en te laten zien welke oplossingen helpen.

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place