Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Nu.nl schrijft: ‘Belangrijke gegevens te koop op darkweb’. Hoeveel bewijs heb jij nodig?
12 februari 2019
Pieter Franken, IT Support Groep wint award van securitypartner Guardian360
26 februari 2019

Jouw telefoon: handige nieuwe app van Microsoft!

Voor veel mensen is je telefoon vandaag de dag je dierbaarste bezit. Je doet er eigenlijk alles mee, ook foto’s maken én bewerken. Maar hoe irritant is het dat als je op je computer aan het werk bent je altijd net die ene foto nodig hebt die op je telefoon staat! Grrr…

Dan stuur je de foto maar weer per e-mail naar jezelf om hem te downloaden, op te slaan en toe te voegen aan je presentatie, nieuwsbericht of e-mail. Heel erg onhandig als je het mij vraagt! Deze omslachtige werkwijze is vanaf nu verleden tijd met de nieuwe app Jouw telefoon van Microsoft.

Met Jouw telefoon hoef je geen foto’s meer per e-mail naar jezelf te sturen. Want met de Jouw telefoon app zijn de foto’s, maar ook sms-berichten en andere bestanden op je telefoon direct toegankelijk via je computer. Hierdoor kan je de foto’s op je telefoon rechtstreeks bekijken op je computer en zijn ze heel eenvoudig te verslepen naar bijvoorbeeld je PowerPoint presentatie of e-mail. Benieuwd hoe dit werkt? Klik hier en doe er je voordeel mee!

Door Robert Koreman – Slimmer Werken Specialist

Meer weten? Neem contact op met Robert!

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.
place