Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Orange Planet
4 september 2017
Daarom zegt Sander YES tegen Yammer
18 september 2017

Schilderwerken Schilders

Resultaat

  • 24/7 monitoring van servers en pc’s
  • Hybride cloud oplossing voor meer flexibiliteit
  • Onbezorgd werken met onbeperkte ‘brons’ ondersteuning
  • Geen omkijken meer naar de (online) back-up

Wij hebben verf en een kwast nodig om ons werk te doen maar eventuele uitval van pc’s belemmert ons natuurlijk ook. En juist dát wil ik graag voorkomen.

Ton Schilders
Schilderwerken Schilders

Schilderwerken Schilders
Het beste gezamenlijke eindresultaat bereik je samen met een blik verf én een blik op de IT!

Bij het familiebedrijf Schilderwerken Schilders zit kwaliteit, service en een klantgerichte, persoonlijke benadering in het bloed. In de regio Tilburg is Schilders dan ook echt ‘een naam’ dat staat voor kwaliteit. Voor een eenmalige schilderbeurt, planmatig totaalonderhoud en écht geen rotzooi na afloop kies je voor Schilderwerken Schilders. Ton Schilders, directeur-eigenaar van Schilderwerken Schilders besteedt zijn IT al jaren uit aan IT Support Groep. Hij vertelt graag waarom.

Uitdaging

Verf, kwast en vertrouwen als basis

“Wij begrijpen maar al te goed dat organisaties niet zitten te wachten op verfsnippers en t geluid uit een harde radio op de werkvloer”, trapt Ton af. “Daarom houden wij -waar we ook zijn- rekening met onze werkomgeving. En dat is meteen het bruggetje naar onze IT, de mannen van IT Support Groep houden rekening met onze werkomgeving. Wij hebben een verf en kwast nodig om ons werk te doen maar eventuele uitval van de pc’s belemmert ons natuurlijk ook. Dit wil ik graag voorkomen. Zo’n zes jaar geleden kwam ik in contact met Joost (directeur IT Support Groep), wij hadden meteen een klik. Als je het mij vraagt is dat een belangrijke voorwaarde voor een samenwerking. Zonder die klik en het vertrouwen sta je toch minder sterk”, vertelt Ton.

Oplossing

Traditionele IT én cloud hand in hand

Bij IT Support Groep vinden we dat iedereen altijd veilig moet kunnen werken. Waar je ook bent en vanuit welke omgeving je ook werkt. Focus op security, privacy en identity is vandaag de dag écht noodzaak geworden. “Zo namen wij vroeger onze back-ups mee naar huis,” gaat Ton verder. “Nu is er een online back-up oplossing geautomatiseerd. Wij hebben gekozen voor een oplossing in de Hybride Cloud. Maar bedrijfskritische gegevens wil ik ook graag bij ons op locatie hebben, gewoon op een server. Misschien traditioneel maar voor ons een weloverwogen beslissing. IT Support Groep begrijpt mijn standpunt hierin en denkt hier dan ook graag in mee.”

Wij schilderen met brons

“Onze focus ligt op schilderwerk. Mijn IT moet gewoon goed geregeld zijn. Ik wil hier geen omkijken naar hebben en het moet mij een veilig gevoel geven. Ik koos daarom voor het pakket brons van IT Support Groep. Zo kan ik én mijn medewerkers rekenen op de deskundige ondersteuning als er een keer een probleem is. Het team van IT Support Groep monitort 24/7 onze servers en pc’s op afstand dus problemen worden al op voorhand getackeld voordat wij deze ervaren. Dat is mooi en zorgt er voor dat wij ons kunnen focussen op waar wij goed in zijn: de hoogste kwaliteit in schilderwerk leveren en opdrachtgevers zekerheid bieden door onze controleerbare kwaliteit!,” sluit Ton af.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Volg ons op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

IT Support Groep vindt het belangrijk om relaties in beeld te brengen. Hun ambities, passies en ervaringen vormen de basis van verhalen die wij vanuit IT Support Groep graag delen met andere bedrijven. Dit om juist anderen te inspireren en te laten zien welke oplossingen helpen.

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place