Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Dag 3 Security bij Microsoft Inspire
13 juli 2017
Orange Planet
4 september 2017

Roozen van Hoppe Groep

Resultaat

  • Geen zorgen door Goud ondersteuning van IT Support Groep
  • 24/7 deskundige ondersteuning
  • Bereikbare back-up
  • Veiligheid geborgd door oplossing(en) van Barracuda
  • Altijd persoonlijk contact en vertrouwde gezichten over de vloer

Projecten worden mooier in vele opzichten door een goed en persoonlijk partnership. Dit bewijst IT Support Groep iedere dag weer!

Freddy van Veen
Roozen van Hoppe Groep

Roozen van Hoppe Groep
Samen bouw je verder en efficiënter!

De Roozen van Hoppe Groep is een zelfstandig opererende vastgoedontwikkelaar en bouwpartner. Roozen van Hoppe Groep is een relatie van IT Support Groep en is actief op de snijvlakken van gebiedsontwikkeling, projectontwikkeling en in de bouw. Vandaag de dag is het bedrijf nauw betrokken bij specifieke (ontwikkel) vraagstukken. Door te innoveren en het doorlopend inspelen op de ontwikkelingen van de maatschappij weten zij telkens baanbrekende concepten te realiseren. Woonlandschap de Leyhoeve in Tilburg en woonlandschap Ons Koningsoord in Berkel Enschot zijn het bewijs van dit innovatieve gedachtengoed van Roozen van Hoppe. En daar zijn wij als IT partner ook trots op! Wij spraken Freddy van Veen en vroegen hem ons ‘iets’ te vertellen over onze samenwerking en onze eerder geïmplementeerde diensten.

Grote ambities vragen om een kundige IT-partner

“Wij streven in alle projecten het hoogste kwaliteitsniveau na,” vertelt Freddy van Veen van de Roozen van Hoppe Groep. ‘Om dit te realiseren zochten we een betrouwbare regionale IT partner. Zo één waarvan je weet dat ze altijd voor je klaar staan, met vaste vertrouwde gezichten en écht persoonlijk contact. We willen alles gewoon meer dan goed en veilig geregeld hebben. Wij zijn dan ook al klant van het eerste uur bij IT Support Groep. Wij hebben grote ambities en dan is het fijn om te zien dat een partner daarin mee kan gaan. Zo is Vincent Ligtvoet al jaren onze vaste Systeembeheerder, hij is hier kind aan huis en denkt ongevraagd mee om onze infrastructuur te optimaliseren. Zo blijven wij altijd up-to-date en bij de tijd.”

De diensten van IT Support Groep voor Roozen van Hoppe

“Al veel eerder kozen we voor de Goud ondersteuning voor onze 70 werkplekken van IT Support Groep,” gaat Freddy verder. “Zo weten we altijd waar we aan toe zijn en kunnen we 24/7 rekenen op specialistische ondersteuning. En dat is bij onze projecten, waarvan de werkzaamheden altijd door gaan, wel zo handig. Door de vele omvangrijke projecten is ons archief enorm. Bouwtekeningen van behoorlijk formaat moeten soms wel 10/20 jaar bewaard worden. Archivering en back-up is dan wel een belangrijk onderdeel waar we iedere minuut van de dag op moeten kunnen rekenen. Dan is het fijn om te weten dat professionals altijd voor je klaar staan, onze IT infrastructuur kennen en alles kunnen uitleggen in Jip en Janneke taal. Dat is namelijk in onze bouwwereld wel zo handig. Want ieder z’n vak, he?,” sluit Freddy af. “Wij verstand van bouw(ontwikkeling), jullie van IT!”

Partnership

“Projectmatig werken vraagt veel van partners,” vertelt Freddy. “Je moet elkaar blindelings kunnen vertrouwen. Alles draait bij ons om snelheid. De snelheid waarmee wij zaken (moeten) regelen, vraagt ook om een actieve houding van bijvoorbeeld de IT-adviseur. Gelukkig denkt onze IT-adviseur Kevin van Dijck altijd mee en draagt hij op kritieke beslismomenten realistische oplossingen aan. De inrichting rondom het IT-netwerk en WiFi bij Ons Koningsoord is hier een goed voorbeeld van. IT Support Groep neemt dan ook werk uit onze handen en schakelt zelf met Ziggo en betrokken technische partijen. Zo werken we samen nog sneller en efficiënter. Projecten worden mooier in vele opzichten door een goed en persoonlijk partnership. Dit bewijst IT Support Groep iedere dag weer!,” concludeert Freddy tot slot.

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Volg ons op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

IT Support Groep vindt het belangrijk om relaties in beeld te brengen. Hun ambities, passies en ervaringen vormen de basis van verhalen die wij vanuit IT Support Groep graag delen met andere bedrijven. Dit om juist anderen te inspireren en te laten zien welke oplossingen helpen.

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place