Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Thuiswerken een blijvertje?
28 september 2020
IT Support Groep ISO 27001 gecertificeerd!
IT Support Groep ISO 27001 gecertificeerd!
7 januari 2021

Referentiecase Meuviro

Resultaat

  • Alle IT gerelateerde zaken onder 1 dak
  • Systeembeheerder op vaste momenten op locatie
  • Heldere communicatie in Jip en Janneke taal
  • Snel en adequaat schakelen en doorpakken

“De hele tent draait op IT. Zonder een goed werkende IT-omgeving kunnen we niets: geen tekeningen maken of verwerken, bestellingen doen, onze machines aansturen en facturen versturen.”

Wouter Sterk
Bedrijfsleiding – Meuviro

IT bij Meuviro? Daar draait de hele tent op! 

Al 60 jaar is Meuviro interieurbouw actief in het bedenken en realiseren van totaalconcepten en maatwerk interieur voor horeca, leisure en kantoor- en winkelpanden. Vanuit een eigen productiefaciliteit in Breda bedient Meuviro naast de zakelijke markt ook particuliere klanten. “Meuviro is iedere dag bezig met maatwerk. Iedere klant en ieder project is anders en verdient advies en aandacht. Juist dat maatwerk zoeken wij ook in een (IT)partner,” vertelt Wouter Sterk, bedrijfsleider bij Meuviro.

Doen waar je goed in bent

Meuviro is al 60 jaar volop in beweging. “Ik zie vanuit mijn rol ook de toegevoegde waarde om altijd bezig te zijn om zaken makkelijker en slimmer maken,” gaat Wouter verder. “En IT moet daarin voor ons staan en daar wil ik vooral niet naar om hoeven te kijken. Als onze IT niet werkt, hebben we écht een probleem. De hele tent draait op IT. Zonder een goed werkende IT-omgeving kunnen we geen tekeningen maken of verwerken, bestellingen doen, onze machines aansturen en facturen versturen. Laat staan onze digitale communicatiestroom met onze relaties onderhouden. Wij willen gewoon doen waar we goed in zijn: mooie interieurs maken! En laat IT Support Groep als partner ons maar ontzorgen op het gebied van IT.”

IT Support Groep op de Meuviro trein

“Wij hechten veel waarde aan een partner die ons eerlijk adviseert en met ons meedenkt. IT-adviseur Devin Breestraat doet dat met veel enthousiasme én is een belangrijke sleutelfiguur op onze rijdende trein. We zijn immers zo in beweging. Maar op de Meuviro trein zit ook zeker Systeembeheerder Dave van Hest. Doordat Dave maandelijks bij ons op locatie is voor onderhoud (dit is inclusief omdat we Goud beheer afnemen) weet hij wat er speelt maar signaleert hij ook verbeterslagen.” Zo hebben Dave en Devin onlangs een nieuw back-up advies uitgebracht en Meuviro duidelijk geïnformeerd over de nieuwe en snellere Recovery Time. “Iets waar wij nooit aan gedacht zouden hebben. De combinatie van binnen-buiten en het feit dat er zaken uitgelegd worden in Jip en Janneke taal aan onze gebruikers, zie en ervaar ik echt als een gouden samenwerking,” legt Wouter uit.

Slimmer Werken

In de volgende stap gaat Meuviro ook zeker focus leggen op Slimmer Werken. Devin gaat binnenkort een inspiratiesessie verzorgen. “Ook in onze branche kunnen we niet stil staan. Ik blijf graag verder zoeken naar slimme oplossingen om efficiënter te werken en te groeien. IT Support Groep gaat mee in deze beweging. Samen zijn we goed op weg. Een lange termijn relatie die nog verder uitgebouwd gaat worden met een no-nonsense basis en mentaliteit,” sluit Wouter af.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Volg ons op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

IT Support Groep vindt het belangrijk om relaties in beeld te brengen. Hun ambities, passies en ervaringen vormen de basis van verhalen die wij vanuit IT Support Groep graag delen met andere bedrijven. Dit om juist anderen te inspireren en te laten zien welke oplossingen helpen.

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place