VoIP bellen geïmplementeerd: A.C. Koijen & Partners zit er klaar voor…..

Afb. nieuwsbericht VoiP Koijen

A.C. Koijen & Partners staat garant voor deskundig financieel advies in begrijpelijke taal. Om de klanten goed en snel te woord te staan was een advies rondom telefonie gewenst. IT Support Groep inventariseerde, analyseerde en bood een oplossing. We vonden een geschikte oplossing in VoIP met nog meer mogelijkheden voor de telefooncentrale.

Binnen A.C. Koijen & Partners lag gedeeltelijk al een VoIP lijn. Echter de toestellen werkte nog via een analoge lijn. En dit zorgde regelmatig voor kwaliteitsverlies en problemen. Na een uitgebreide (technische) inventarisatie, op de twee locaties in Breda en Chaam, werd een plan opgesteld en uitgevoerd.

Zo kan er na de implementatie vanuit één centraal toestel beide vestigingen worden bediend. En is 24/7 inzichtelijk wie of waar in welke vestiging bereikbaar (of juist bezet) is. Juist het locatie onafhankelijk werken is een groot bijkomend voordeel van bellen over VoIP.

Hoe werkt een dergelijke omzetting/migratie?

“Bij IT Support Groep maken we eerst alle toestellen gebruiksklaar,” vertelt Yunus, systeembeheerder en VoIP specialist bij IT Support Groep. “Zo is het op locatie eigenlijk gewoon plug and play. Na het aansluiten zijn alle nummers doorgevoerd naar de nieuwe omgeving. Wij gaven een uitgebreide instructie, zowel mondeling als op papier, in de organisatie.” A.C. Koijen & Partners is klaar voor de toekomst. Kom maar op met die telefoontjes…..

Waarom VoIP?

Eén van de grote voordelen van VoIP bellen zijn de lage kosten. Doordat je gebruik maakt van het internet kan de besparing oplopen tot 25% tot 30%. En bel je regelmatig naar het buitenland? Dan is VoIP zeker interessant!

Is VoIP bellen iets voor jouw bedrijf? IT Support Groep onderzoekt dit graag voor je en natuurlijk maken we een berekening. Hierbij brengen we de financiële voordelen in kaart maar ook aspecten als schaalbaarheid en beheersbaarheid nemen we mee. Zo geven wij een eerlijk inzicht of VoIP geschikt is voor jouw organisatie.