Snel op (de) weg met European Road Cargo en Office 365!

Snelheid en veiligheid zijn belangrijke aspecten. Op zowel de digitale als de ‘normale’ snelweg! Welke route je ook aflegt. En daar weet onze relatie European Road Cargo ook alles van. IT Support Groep bracht onlangs een deel van A naar B, van onze private cloud naar de veilige public cloud Office 365.

Na een uitgebreide inventarisatie van alle rechten, domeinen en postvakken werd de nieuwe omgeving gecreëerd en ingericht. Door een strakke planning en het dagelijks contact met de opdrachtgever ging de overgang naar Office 365 vrij soepel. Kleine zaken als oude mailboxen en de vele historische gegevens van het bedrijf hebben voor wat oponthoud gezorgd. Ben Houweling van European Road Cargo liet ons weten blij te zijn met het eindresultaat. “Het was geen vlekkeloze overgang, maar dat had ik in dit traject ook niet verwacht. Service en aanpak van problemen wel! Zoals we van IT Support Groep gewend zijn: Informatief en altijd luisterend naar ons en eventuele problemen z.s.m. oplossen”.

European Road Cargo is met Office 365 klaar voor de toekomst. Werken waar je bent. Onderweg, op kantoor of vanuit huis! Of je nu offline of online bent. En wanneer je maar wilt. Dit noemen we bij IT Support Groep ‘Vrijheid met het nieuwe werken’.

IT Support Groep is gerenommeerd Cloud Partner van Microsoft en heeft Office 365 al bij diverse relaties geïmplementeerd. De relatief lage kosten en de flexibiliteit maken dat Microsoft Office 365 een aantrekkelijke oplossing is. Overtuigd van de voordelen van Office 365? Graag een demo zien? Neem dan contact met ons op!