IT Support Groep en 013 ‘new style’: een combinatie waar muziek in zit!

013_verbouwing_hires_WilliamvanderVoort-1

foto William Van der Voort

Wie regelmatig in (het centrum van) Tilburg komt, kan er niet omheen: Er werd, en wordt nog steeds, hard gewerkt in Popcentrum 013! De grote zaal is vergroot van 2000 naar 3000 plaatsen en de kleine zaal gaat van 325 naar een capaciteit van 700. Een flinke verbouwing dus! Ook voor IT Support Groep. We hebben de complete IT infrastructuur aangepast en opnieuw geïnstalleerd. Ook beschikt 013 nu over een nieuw WiFi netwerk.

Op dinsdag 21 april werd door wethouder Marcelle Hendrickx en 013 directeur Frens Frijns de start van de verbouwing van 013 officieel ingeleid. Het eerste stukje 013 werd toen gesloopt. Nu, een half jaar later, is de eerste try-out in de vernieuwde zaal alweer achter de rug.

“De medewerkers en vrijwilligers van 013 vonden het heerlijk om weer bezoekers te hebben”, vertelt Miranda Simons, Office manager bij 013. “We hebben ze echt gemist. En ja, er valt nog het één en ander te verbeteren, maar goed, daar zijn try outs voor. Als de show, het geluid, het licht en de drank maar goed zijn…..We werken nu hard door zodat we op 13 november knallend kunnen openen met o.a. Caro Emerald. IT Support Groep heeft ons gedurende dit traject écht goed geadviseerd over de nieuwe structuur en alles netjes volgens planning uitgevoerd.”

Dave en Vincent van IT Support Groep zijn de afgelopen weken regelmatig op locatie geweest. En hebben daardoor al een sneak preview van de ‘nieuwe’ zalen gehad. “Die grote zaal is écht gaaf, zeker doordat deze zaal straks geschikt is voor een flexibel aantal bezoekers. Ik ben echt trots dat wij als IT Support Groep een bijdrage hebben geleverd aan dit mooie project. Ik kan iedereen aanraden straks een bezoekje te brengen.”

013 heropent op 13 november met een spetterend programma. Wil je meer lezen over wat er nu veranderd is, welke aanpassingen zijn doorgevoerd? Lees dan hier meer.

Wij wensen 013 heel veel plezier in hun verbouwde omgeving (en natuurlijk ook met hun nieuwe stabiele IT infrastructuur ;-)!

013_RE_OPENS_web