Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Waarschuwing voor Windows 7-gebruikers de ondersteuning stopt écht in 2020
17 april 2019
KPN stopt ISDN. Overweeg nu de VoIP oplossing van IT Support Groep!
6 mei 2019

Ervaar het gemak! Maak met 1 druk op de knop een ticket aan en meld je probleem. Nu nieuw op je computer!

Vanaf vandaag hoef je niet meer een e-mail te sturen naar onze servicedesk. En ook niet in veel gevallen meer de telefoon te pakken. Vanaf vandaag meld je je probleem via een nieuwe knop op je computer. En ja, hij staat er al. In onderstaande video zie je precies hoe makkelijk het werkt.  

Hoe werkt het precies? Stap voor stap 

Onlangs hebben we op afstand een knop in je werkbalk (rechtsonder) toegevoegd. Als je op het pijtje klikt klapt er een overzicht open van actieve applicaties. Hierin staat vanaf nu ons logo.  

Op het moment dat je hierop met je rechtermuisknop klikt verschijnen er twee opties:

  • Maak screenshot en vraag support
  • Vraag support

Als je een keuze maakt volgt het invulformulier (met of zonder screenshot van je hoofdscherm) en kan je je melding maken. Jouw persoonlijke gegevens worden na 1 keer invullen onthouden. Nadat je op de verzendknop hebt gedrukt komt het ticket automatisch op onze servicedesk in beeld. Jouw ticket wordt aangemaakt en opgepakt. Hiervan ontvang je een bevestiging in je mailbox.

Nieuwe lay-out voor jouw ticketupdate

Naast de nieuwe knop in jouw werkbalk hebben we nog een wijziging doorgevoerd. Jouw ticket en daarbij behorende update(s) zien er vanaf nu ook anders uit. Zo wordt alle belangrijke communicatie rondom jouw melding/ticket samengevoegd onderaan in het blok ‘ticketgeschiedenis’.

“We realiseren ons dat een (opstart)probleem of storing melden altijd vervelend is. Met de knop én de vernieuwde ticket lay-out kunnen we je in ieder geval sneller van dienst zijn en krijg jij meer overzicht.”  Raymond Bras, Teamleider servicedesk

Meer weten? Neem contact op met Raymond!

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.
place