Kernwaarden

IT Support Groep staat voor kwaliteit. Wij willen klanten op onze eigen en onderscheidende manier helpen. Naast het bieden van concrete oplossingen willen we gezien worden als kwalitatieve dienstverlener die:

  1. Een goed en compleet product aanbiedt
  2. Snelle service geeft
  3. Problemen oplost voordat jij deze als klant ervaart

Eigenlijk maken we dus organisaties succesvoller met behulp van ICT. Ons vakmanschap en de passie van onze mensen voor het ICT-vak zijn het professionele hart van IT Support Groep. Wij leveren een bijdrage aan de strategische en tactische doelstellingen van onze klanten. Dit vormt de échte basis voor een hechte en langdurige relatie. Juist die relatie vinden wij belangrijk. Onze concrete oplossingen en onze persoonlijk aanpak bepalen mede het succes van onze opdrachtgevers.

Onze kernwaarden hebben we gekoppeld aan de eigenschappen van dieren. Hieronder leggen we dit graag aan je uit.

We zijn al onderweg!

Onze medewerkers van de helpdesk helpen je snel, kundig en weten wat er speelt. En als het nodig is dan staan we binnen een half uur bij jou op de stoep. Gegarandeerd!

it-icons-giraf

We steken ónze nek voor je uit!

Wij kijken écht verder op het gebied van ICT en zijn daarin ondernemend. We hebben brede kennis van zaken. Kennis die we elke dag in de praktijk brengen om zaken te optimaliseren. Voor jou, jouw werkplek én je bedrijfsnetwerk, gevraagd en ongevraagd.

it-icons-hond

We hebben een neus vóór jouw problemen!

Als het goed is ervaar jij geen problemen. Wij gaan namelijk pro-actief te werk. Zo hebben we jouw probleem al opgelost voordat jij deze ervaart. Wist je dat we dol zijn op uitdagende vragen om zo tot passende oplossingen te komen?

it-icons-havik

We hebben scherp zicht in de cloud

Voor ons kent de cloud geen geheimen meer. Wij vinden dat ook jij plaats- en tijdsonafhankelijk moet kunnen werken. Als Microsoft Cloud partner kennen wij die mogelijkheden voor jou. Natuurlijk met een ‘open mind’ voor nieuwe ontwikkelingen.

Wij vertellen met plezier waar wij trots op zijn. Bekijk onze gerealiseerde projecten eens. Heb je naar aanleiding daarvan nog vragen? Of gewoon eens kennismaken? De gezichten ontmoeten áchter de dieren? Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen