Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Directeur Joost Merkx vertelt over zijn visie

Bij IT Support Groep vinden we dat iedereen, altijd en overal veilig moet kunnen werken.
Vooral het woord ‘veilig’ is in deze zin belangrijk. We zien dat focus op security, privacy en identity noodzaak is geworden. Cybercriminaliteit zit namelijk écht in een volwassen fase. En dat dwingt bedrijven om goed voorbereid te zijn én de juiste maatregelen te treffen. Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Zorg voor een goed beveiligde IT-omgeving! Inclusief back-up en replicatie om zo aanvallen zo goed mogelijk te pareren. En vervolgens -wanneer nodig- snel weer up-and-running te zijn. En werken in de cloud? Hier kunnen we niet meer omheen. De groei van mobiel werken zal nog verder doorzetten en niet meer weg te denken zijn. Office 365 speelt hier een grote rol in. Alles met maar één doel: sneller en efficiënter samenwerken waar en wanneer jij wilt! Wij adviseren je graag over de mogelijkheden die IT Support Groep biedt.

De kernwaarden van IT Support Groep

We zijn al naar je onderweg!

Onze medewerkers van de helpdesk helpen je snel, kundig en weten wat er speelt. En als het nodig is dan staan we binnen een half uur bij jou op de stoep. Gegarandeerd!

We steken ónze nek voor je uit!

Wij kijken écht verder op het gebied van ICT en zijn daarin ondernemend. We hebben brede kennis van zaken. Kennis die we elke dag in de praktijk brengen om zaken te optimaliseren. Voor jou, jouw werkplek én je bedrijfsnetwerk, gevraagd en ongevraagd.

We hebben een neus vóór jouw problemen!

Als het goed is ervaar jij geen problemen. Wij gaan namelijk pro-actief te werk. Zo hebben we jouw probleem al opgelost voordat jij deze ervaart. Wist je dat we dol zijn op uitdagende vragen om zo tot passende oplossingen te komen?

We hebben scherp zicht in de cloud

Voor ons kent de cloud geen geheimen meer. Wij vinden dat ook jij plaats- en tijdsonafhankelijk moet kunnen werken. Als Microsoft Cloud partner kennen wij die mogelijkheden voor jou. Natuurlijk met een ‘open mind’ voor nieuwe ontwikkelingen.

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.
place