Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Roozen van Hoppe Groep
20 juli 2017
Schilderwerken Schilders
11 september 2017

Orange Planet

Resultaat

  • Real time overzicht van de Orange Planet voorraad
  • Klaar voor de toekomst door digitale transformatie
  • Altijd en overal werken
  • Snelle en kundige implementatie
  • Tijdsbesparing door gebruik Office 365 en SharePoint

Ik kan nu zaken écht los laten. Het is fijn om die zekerheid te voelen dat alles goed en veilig is geregeld.

Ralf Witlox
Orange Planet

Orange Planet
De ‘bekend-van-tv’ producten van Orange Planet: de nieuwste innovatieve producten beschikbaar in een nieuwe innovatieve IT-omgeving!

Orange Planet begonnen thuis vanuit de garage, nu uitgegroeid tot een grote speler in de homeshopping branche. Wie kent de Magic Bullit, Wraptastic of Rock Gym nu niet? Het assortiment van Orange Planet bestaat uit allerlei zaken op het gebied van gezondheid, beauty, fitness en huishouden. Orange Planet verkoopt deze unieke producten aan bedrijven als Wehkamp, bol.com en Coolblue. “Wij willen het leven van mensen een beetje gemakkelijker maken met onze ‘bekend-van-tv’ producten”, vertelt Ralf Witlox, directeur van Orange Planet. “En als vooruitstrevend bedrijf willen we dit ook in de toekomst blijven doen. Ook voor ons B2B portal, YellowWeb.nl. Groei betekent professionaliseren en daar hoort voor Orange Planet ook zeker efficiënt werken bij binnen een moderne IT omgeving.”

Uitdaging

“Vanuit ons magazijn in Dongen bedienen we zo’n 25 landen wereldwijd. Ik kan me dan ook absoluut geen uitval van systemen permitteren. Nog niet zo lang geleden was Orange Planet een traditionele organisatie,” gaat Ralf verder. “Zo had ik geen real time overzicht van onze voorraden en liet ook de snelheid te wensen over. Door onze snelle groei en verouderde hardware heb ik daarom bewust de keuze gemaakt voor digitale transformatie. Alles in de cloud met moderne veilige werkplekken. Ik heb daarbij gezocht naar een IT organisatie die past bij ons type bedrijf: modern, snel, persoonlijk en kundig. Deze aspecten zag en voelde ik ook bij IT Support Groep. Marc Franken, teamleider Sales & Cloud heeft hiervoor een compleet adviesplan opgesteld en gepresenteerd.”

Oplossing

Het team onder leiding van Jeroen Seuntjens, Systeembeheerder bij IT Support Groep heeft de implementatie op locatie gerealiseerd. “De implementatie ging kundig en snel. Jeroen deelde meteen handige tips en tricks waar we mee aan de slag kunnen. Ik kan nu zaken écht los laten. Het is fijn om die zekerheid te voelen dat alles goed en veilig is geregeld. Nu kunnen mijn collega’s overal snel en efficiënt werken. Wel zo handig want we zijn regelmatig in het buitenland voor beurzen en het bezoeken van klanten en leveranciers. We merken nu al dat het gebruik van Office 365 en SharePoint een flinke tijdsbesparing oplevert. Orange Planet is nu zeker klaar voor de toekomst!” sluit Ralf af.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Volg ons op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

IT Support Groep vindt het belangrijk om relaties in beeld te brengen. Hun ambities, passies en ervaringen vormen de basis van verhalen die wij vanuit IT Support Groep graag delen met andere bedrijven. Dit om juist anderen te inspireren en te laten zien welke oplossingen helpen.

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place