Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Account Control

Bij IT Support Groep vinden we dat iedereen altijd veilig moet kunnen werken. Maar hoe zorg je nu voor die focus en dat iedere gebruiker écht veilig werkt, waar hij of zij ook is? Met de dienst Account Control van IT Support Groep zorgen we voor extra preventie. Veel accounts die we dagelijks gebruiken worden gehackt. Misschien heb je een social media account en wordt deze partij gehackt? Of ga je zelf wat slordig om met je e-mailadres of laat je onbewust je gegevens achter op malafide (goed uitziende) websites.

Veel organisaties realiseren zich niet dat medewerkers regelmatig het zakelijk e-mailadres gebruiken om accounts aan te maken. Want soms lijkt dat gewoon handiger. Gebruiken je medewerkers dan hetzelfde wachtwoord voor dit account als voor toegang tot jouw (bedrijfs)netwerk? Dan zijn de gevolgen wel in te vullen. Ondanks protocollen en afspraken zien we dit soort situaties bij organisaties ontstaan.

Wat je misschien niet weet is dat gegevens van/voor een hack aangeboden worden op ‘het darkweb’. Criminelen kunnen daar gebruik van maken en soms ‘kopen’ om vervolgens aan de slag te gaan met cybercrime activiteiten. Zover wil jij het toch niet laten komen? Daarom is er nu Account Control.

Wat is Account Control? We monitoren of jouw accounts mét wachtwoorden aangeboden worden op ‘het darkweb’. Dit doen we 24/7 voor al jouw e-mailadressen binnen het geselecteerde domein. Wordt jouw account gevonden? Dan ontvangt de eindgebruiker per direct een melding met de vraag om zijn/haar wachtwoord aan te passen.

Voordelen

De voordelen van Account Control:

  • Meer zekerheid als het gaat om de (gebruikers)accounts binnen de organisatie
  • Alle gebruikers in 1 domein voor een vast bedrag per maand
  • 24/7 scanning
  • Worden jouw gegevens gevonden? Dan volgt er meteen bericht en actie

Wil je meer informatie over Account Control?

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place