Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Webhosting

Als je een website op het internet wil plaatsen zijn drie zaken nodig: een domeinnaam, webhosting en uiteraard een website. Je website moet ergens op een webserver staan die altijd verbinding heeft met het internet, zodat de website 24/7 bereikbaar is. Met webhosting huur je als het ware een stukje van deze webserver. Dit noemen we webhosting.

Ook IT Support Groep biedt webhosting aan. De kwaliteit van de server, de snelheid en de functionaliteiten zijn hierbij belangrijk. Verlaten bezoekers voortijdig een website? Dan is de reden vaak dat de website te traag laadt. De snelheid van de webserver kan daar één van de factoren van zijn.

Maak jij gebruik van onze hostingservice? Dan draait je website niet alleen op snelle betrouwbare servers maar kun je bovendien een beroep doen op onze eigen supportafdeling. En natuurlijk maak je gebruik van de beste producten en alle benodigde back-ups.

Een domeinnaam registreren? Checken of er nog een adres vrij is? Ook hiermee helpen we je graag en registreren vervolgens jouw domeinna(a)m(en).

Wil je meer informatie over webhosting?

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.


place