Office 365

Office 365 is de online dienst van Microsoft die wij als Microsoft Cloud Connect partner volledig ondersteunen. Je maakt hierbij geen gebruik van een lokale server. Met Office 365 werk je waar je maar wilt, wanneer je wilt en met welk apparaat je wil. Het nieuwe werken! Office 365 suite biedt je een veelvoud aan diensten die voor iedere organisatie interessant kan zijn.

Microsoft Office 365 biedt de kracht van cloud computing voor ieder bedrijf. Groot of klein.

Microsoft Office 365 bevat cloudversies van onze meest vertrouwde software voor e-mail, communicatie en samenwerking, zoals Exchange Online en SharePoint Online. Ook in combinatie met onze bekende Office Professional Plus desktop suite. En dit alles metĀ een stevigeĀ beveiliging en een Service Level Agreement die 99,9% uptime garandeert.

De voordelen van Office 365 op een rij:

  • vrijwel overal toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen en agenda’s
  • Office 365 werkt naadloos samen met Microsoft Office en andere programma’s
  • veilig en betrouwbaar!
  • je beschikt altijd over de nieuwste updates voor Exchange Online, SharePoint Online en over de nieuwste versie van de Office Professional Plus-suite.
  • controle via een eenvoudige beheerconsole over functies, instellingen en door de hele organisatie.

Als erkend Shared Computer Activation (SCA) voor Office 365 ProPlus Program Provider is IT Support Groep bevoegd om Office 365 ProPlus licenties in te zetten in de gekozen cloudinfrastructuur-oplossing. Lees hier meer over de voordelen van SCA.

ik wil meer weten over Office 365