Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Microsoft Planner gelanceerd! Showtime!
9 juni 2016
Restaurant Winkk
12 juli 2016

Even voorstellen: NIT Solutions: Samen werken aan betere prestaties met de juiste CRM oplossing!

In ieder bedrijf lopen verschillende processen en informatiestromen. Deze wil je natuurlijk graag zo efficiënt mogelijk inrichten. En daar zoveel mogelijk van vastleggen. NIT Solutions kan je daarmee helpen. NIT Solutions is een nieuw bedrijf en een initiatief van o.a. IT Support Groep.

Over NIT Solutions

Samen sterk, samen efficiënt

NIT Solutions staat voor samenwerking in de breedste zin van het woord. Wij werken dan ook zeer nauw samen met onze klanten om de kern van hun problemen of uitdagingen bloot te leggen. Deze problemen of uitdagingen tackelen wij dan vervolgens met een oplossing, welke door NIT Solutions in Microsoft Dynamics CRM Online wordt gebouwd. Je leest meer hierover op www.nitsolutions.nl.

Focus op Microsoft Dynamics CRM Online

NIT Solutions heeft de keuze gemaakt om alleen te focussen op Microsoft Dynamics CRM Online. Dit is een platform dat breed gedragen wordt om vele operationele problemen en/of uitdagingen aan te kunnen pakken en plat te slaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verkoop-, marketing- en klantenserviceteams die hiermee optimaal samen kunnen werken. Natuurlijk in de goed beveiligde Microsoft-Cloud.

Dion Groeneveld, CRM Specialist bij NIT Solutions:

“De combinatie van mensen, organisaties, processen en IT vind ik bijzonder interessant en zodoende ben ik altijd op zoek naar de juiste balans voor de specifieke situatie. Met Microsoft Dynamics CRM Online heb ik een tool gevonden om deze balans te verwezenlijken, maar dat wilde ik wel op mijn manier doen.

Joost vertelde mij onlangs over IT Support Groep én twee uitstekende partners die goed voor hun klanten zorgen, hart voor de zaak hebben en bovenal zeer intensief samenwerken om gezamenlijk doelen te realiseren. Een van deze doelen was om hun klanten verder te ondersteunen en dat wilden zij doen door het opzetten van een Microsoft Dynamics CRM Online organisatie, hetgeen precies was wat ik zocht.

Wij delen allemaal de passie voor het ondernemen en het helpen van onze klanten om hun doelen te behalen, maar daar stopt het niet. Wij willen dat onze klanten hun doelen ver voorbijgaan.

En zo is NIT Solutions ontstaan, waarbij de volledige focus is op Microsoft Dynamics CRM Online binnen het MKB. Dus denk je dat je efficiënter kunt werken? Wil je een keer met mij sparren? Bel me op 020- 237 49 58 of stuur een mailtje naar dion@nitsolutions.nl!”

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.
place