Windows 10: wereldwijd al geïnstalleerd op 110 miljoen apparaten. Wanneer stap jij over?

P03829_420x170px_c

We weten het allemaal. Een update gaat niet altijd vlekkeloos. Het kost toch altijd meer tijd dan je vooraf dacht. Bij IT Support Groep weten we daar alles van. De afgelopen weken hebben we al veel relaties ondersteund bij de overgang naar Windows 10.

Maar hoe werkt zo’n implementatie? Wat kan én mag jij van ons verwachten als Windows 10 Check-In partner? Marc geeft je uitleg. “Alles begint bij een goede en nauwkeurige inventarisatie op locatie. En dat gaat verder dan het tellen van pc’s en randapparatuur. Zo kwalificeren we de aanwezige hardware, kijken we naar de software die gebruikt wordt en brengen we alle (bedrijfs)apps in kaart. Dit laatste punt is een belangrijk onderdeel van de inventarisatie. Zo doen we, indien nodig, vooraf een compatibiliteitscheck bij de leveranciers van apps waarover we twijfelen. Zo komen we bij de update nooit voor verrassingen te staan. En jij als klant dus ook niet. Weinig tot geen oponthoud en je weet waar je aan toe bent. Een stukje zekerheid dus.”

Wij nemen graag de Windows 10 implementatie voor jou en al je medewerkers uit handen. Zodat jij snel weer verder kan gaan met jouw business. Door onze kennis durven wij jou een probleemloze implementatie te garanderen. Want ontstaan er problemen? Dan lossen wij die voor je op!

IT Support Groep is door Microsoft officieel benoemd tot Windows 10 Check-in Partner. Dat betekent dat wij kunnen en mogen fungeren als hét aanspreekpunt voor MKB bedrijven. Voor bedrijven die meer willen weten over de mogelijkheden van Windows 10. En zich willen voorbereiden op het gebruik van het nieuwe besturingssysteem.

Kies jij voor Windows 10 en wil je overstappen? Of wil je eerst een gratis demo zien van Windows 10? Neem dan gerust contact met ons op!

0 comments on "Windows 10: wereldwijd al geïnstalleerd op 110 miljoen apparaten. Wanneer stap jij over?"