Windows 10: Ben jij al over?

Windows10_rgb_Blue_S (1)

Nee? Stap dan nu gratis over en ga mee in de wereld van Windows 10!

Windows 10 geeft zakelijke gebruikers de kracht om grootse dingen voor elkaar te krijgen. Het is volledig ingericht op productiviteit, flexibiliteit, veiligheid en gemak in gebruik en beheer. Windows 10 combineert het beste van Windows 7 en 8 in een systeem dat op elk device kan draaien. Daarnaast biedt Windows 10 een naadloze integratie met clouddiensten. Zo kunnen collega’s nog gemakkelijker samenwerken of bestanden uitwisselen.

Hoe gratis is de upgrade nu echt?

Windows 10 is tijdelijk beschikbaar als gratis upgrade voor alle Windows 7 / 7 Pro en Windows 8.1 / 8.1 Pro gebruikers. De upgrade blijft gratis op het device waarop je Windows 10 installeert. Pas op het moment dat je nieuwe hardware aanschaft ga je indirect voor Windows 10 betalen.

Probleemloze implementatie van Windows 10

We weten het allemaal. Een update gaat niet altijd vlekkeloos. Het kost toch altijd meer tijd dan je vooraf dacht. En dan gooien op maat gemaakte bedrijfsapplicaties of systemen weleens roet in het eten.

Wij hebben het vaker gedaan. Daarom nemen wij de Windows 10 implementatie graag voor jou en al je medewerkers uit handen. Zodat jij snel weer verder kan gaan met jouw business. Door onze kennis durven wij jou een probleemloze implementatie te garanderen. Want ontstaan er problemen? Dan lossen wij die voor je op!

Het beste platform voor modern zakendoen.

Nog even de voordelen van Windows 10 voor je op een rij:

  • Het beste platform voor modern zakelijk gebruik
  • Eenvoudig in te stellen en te beheren
  • Betaalbare en innovatieve devices
  • Het voelt direct vertrouwd
  • Grootzakelijke veiligheid voor iedereen
  • Tijdelijk beschikbaar als GRATIS upgrade

Upgrade naar Windows 10 en geef je business een boost!

Heb je vragen over de upgrade? Wil je meer weten over Windows 10 of een live demonstratie? Neem dan contact met ons op. Als Windows Check-In Partner staan we altijd voor je klaar en helpen je graag.

IT Support Groep is door Microsoft officieel benoemd tot Windows 10 Check-in Partner. Dat betekent dat wij kunnen en mogen fungeren als hét aanspreekpunt voor MKB bedrijven. Voor bedrijven die meer willen weten over de mogelijkheden van Windows 10. En zich willen voorbereiden op het gebruik van het nieuwe besturingssysteem. Lees hier het persbericht over onze benoeming.