Werken waar en wanneer je wilt met Office 365!

Met Office 365 bereik je meer!

Het pakket voor hét bedrijf van vandaag! Alleen de beste mensen hebben is niet meer voldoende. Toch? Zelfs de beste teams moeten over de juiste hulpmiddelen beschikken om het beste te halen uit hun inspanningen. IT Support Groep helpt je graag op weg met ‘die hulpmiddelen’ om je bedrijfsproductiviteit naar een hoger en nieuw niveau te tillen. Met de ‘in de cloud’ Microsoft-oplossing Office 365 bieden wij jou en je medewerkers een veilige samenwerking op elke plek, op elk tijdstip en op vrijwel elk apparaat.

Office 365 brengt Office (Word, Excel, Outlook, Powerpoint etc.), Sharepoint, Exchange en Lync samen. Concreet betekent dit de volgende voordelen/oplossingen:

Overal beschikbaar: Online en offline gaan hand in hand samen. Vanaf iedere willekeurige locatie heb je toegang tot informatie en toepassingen. Zo komt je productiviteit nooit meer in gevaar als gevolg van een slechte verbinding.

Teamgericht: Informatie is gemakkelijker binnen en buiten uw organisatie uit te wisselen. Werk realtime samen met collega’s aan documenten.

Veiliger in de cloud: Geen zorgen meer over het dagelijks beheer. De door Microsoft beheerde upgrades zorgen voor de juiste beveiliging, privacy van gegevens en consistentie.

Eenvoudig in te passen: Maak gebruik van vertrouwde programma’s voor pc’s, mobiele devices en browsers. Ongeacht of je cloud of traditionele toepassingen gebruikt.

Microsoft zet de voordelen ook op een rij voor je in een animatie:

IT Support Groep is gerenommeerd Cloud Partner van Microsoft en heeft Office 365 al bij diverse relaties geïmplementeerd. De relatief lage kosten en de flexibiliteit maken dat Microsoft Office 365 een aantrekkelijke oplossing is. Overtuigd van de voordelen van Office 365? Graag een demo zien? Neem dan contact met ons op!