Wegens succes nog een keer: kennissessie ‘De impact van datalekken’

Sinds de invoering van de meldplicht datalekken (1 januari 2016) zijn bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) ongeveer zevenhonderd meldingen binnengekomen. Van die meldingen worden er ruim 450 nader bekeken. Ongeveer veertig zaken zijn in behandeling. In die gevallen heeft de autoriteit een onderzoek ingesteld. Dit was de inleiding van het onlangs gepubliceerde artikel op de website van Computable.

Daarom kennissessie bij IT Support Groep

Dat het een veelbesproken en relevant onderwerp is blijkt wel uit bovenstaande cijfers. Ook ontvingen we positieve feedback naar aanleiding van onze eigen eerste kennissessie. En als ‘dingen’ werken moet je ze gewoon herhalen. Toch? Daarom delen we onze kennis graag nog een keer op dinsdagmiddag 29 maart.

Vanaf 1 januari 2016 is de meldplicht datalekken van kracht. Deze meldplicht houdt in dat jij als organisatie direct een melding moet doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens zodra je een ernstig datalek hebt. Maar wat is een ‘ernstig datalek’? En wat betekent dit concreet voor jouw bedrijf? IT Support Groep praat je graag bij tijdens een kennissessie.

Over de kennissessie

Meer weten? Joost, directeur IT Support Groep vertelt je meer over de meldplicht datalekken. Maar ook over welke voorzorgsmaatregelen jij voor jouw bedrijf kan nemen.

Wanneer?  Dinsdag 29 maart van 15.30 uur tot 17.00 uur

Waar?  Bij IT Support Groep, Kamerikstraat 23 in Tilburg

Aanmelden? Stuur een e-mail naar m.coomans@itsupportgroep.nl. Deze sessie is kosteloos. Kun je niet komen maar wil je wel meer weten over deze nieuwe wet? Neem dan contact op met jouw contactpersoon en stel je vraag!