Weer nieuwe gezichten bij IT Support Groep: maak kennis met Jeroen en Jeffrey!

Jullie hebben het vast al gemerkt: het is druk bij IT Support Groep. Daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee maar dat zorgt soms ook voor langere doorlooptijden. Langer dan jullie van ons gewend zijn. En daar zijn we niet blij mee. Maar daar gaat verandering in komen! Het team is -voor nu- uitgebreid met twee nieuwe gezichten: Jeroen en Jeffrey.

Jeroen Verheijde (29) is begonnen op de afdeling Systeembeheer Online. Hij neemt de nodige kennis mee en heeft afgelopen week zelfs al met zijn neus in de boeken gezeten. En met resultaat: hij heeft extra kennis opgedaan voor onze VoIP dienst. Jeffrey Hofwijks (29) is begonnen op het projectbureau. Jeffrey gaat aan de slag voor zijn studie HBO ICT & Business. Hij brengt een advies uit over het nog efficiƫnter inregelen van ons projectbureau. Om dit natuurlijk vervolgens te implementeren.

We hopen hiermee de lange doorlooptijden snel in te korten en de snelle, strakke en transparante communicatielijnen weer terug te brengen. Wij hopen in deze fase op jullie begrip. Wil je iets kwijt of ons extra feedback geven? Graag, dat waarderen we! Stuur dan een e-mail naar jouw contactpersoon binnen IT Support Groep.