Upgraden naar Windows 10: Doe het nu!

P03829_420x170px_c

Gebruikers van Windows 7 en 8 kunnen -in ieder geval- tot 29 juli 2016 kosteloos upgraden naar Windows 10. Het betreft een volledige versie van Windows 10, en dus geen proefversie en geen beperkte versie. Waar wacht jij nog op?

Wij, bij IT Support Groep, zijn inmiddels gewend aan toch wel één van de grootste aanpassingen: het (voor velen) ‘vertrouwde’ startmenu. Je hebt direct toegang tot je favoriete zaken. Je bestanden blijven behouden en de aan de taakbalk vastgemaakte apps vind je daar ook weer terug. In het startmenu zitten nog wel de ‘live tegels’ maar ook die kun je uitschakelen zodat het weer lijkt op het startmenu van Windows 7. Maar net wat jouw voorkeur heeft.

Professionele beveiliging voor het MKB

Windows 10 is ontworpen om te voldoen aan de beveiligingseisen van ´s wereld grootste bedrijven. Met nieuwe manieren om identiteiten, gegevens en devices te beschermen ben je overal waar je werkt verzekerd van professionele beveiliging. Tijdens de gehele levensduur van je apparaat beschermt Windows 10 jou met uitgebreide beveiligingsfuncties tegen virussen, malware en zelfs phishing. Een fijne gedachte in deze tijd. Toch?

Windows 10 betekent ‘laatste versie’

Microsoft heeft aangegeven dat Windows 10 voorlopig de laatste versie is. Toekomstige veranderingen en aanpassingen van Windows worden dan via Windows updates doorgevoerd. Wel zo handig!

Overstappen naar Windows 10?

In een eerder artikel vertelde Marc hoe een dergelijk implementatie traject werkt. Heb je besloten om over te stappen? Neem dan contact met ons op, we komen graag in actie voor je! Daarnaast willen we ook vooraf goed en tijdig controleren of mogelijke bedrijfssoftware geschikt is voor Windows 10. Zo komen we niet voor verrassingen te staan tijdens jouw update!

We horen graag van je!