Training Outlook op dinsdagochtend 20 september: inschrijving gestart

outlook logo

UPDATE: Voor de Outlook training op dinsdagochtend 20 september hebben we het maximaal aantal deelnemers bereikt. Heb je wel interesse? Stuur dan een e-mail naar m.coomans@itsupportgroep.nl. Madeleine inventariseert en bekijkt dan de mogelijkheden voor een eventuele tweede training in september. 

Elke dag je hoofd én inbox leeg? Je agenda strak gepland en je taken en tot do’s overzichtelijk ingedeeld. Een illusie? Absoluut niet! Geef je snel op voor de training Outlook: laat e-mail voor je werken!

In deze training van een dagdeel leer je alle ins en outs van Outlook. Door verschillende tips en trucs leer je slimmer en sneller te werken en het maximale uit Outlook te halen! Deze training wordt verzorgd door trainingsbureau AVK en IT Support Groep.

Voor wie?

De training is geschikt voor iedereen die met Outlook werkt of gaat werken. De trainer van AVK zorgt ervoor dat de training wordt afgestemd op jouw kennisniveau en wensen. Niet alleen tips en trucs komen aan bod, je past timemanagement principes toe op jouw e-mail met behulp van Outlook.

Waar en wanneer?

Wanneer:     dinsdagochtend 20 september

Waar:          bij IT Support Groep, Kamerikstraat 23, 5045 TW Tilburg (parkeren kan op ons eigen terrein)

Tijd:

  • 8.45 uur inloop en ontvangst
  • 9.00 uur kick-off door Joost met koffie/thee
  • 9.30 uur start training door trainingsbureau AVK
  • 12.30 uur afsluiting training en start lunch (aangeboden door IT Support Groep)

Kosten:         € 125,- per deelnemer. Je ontvangt een factuur na onze bevestiging van je deelname.

Belangrijk: neem je eigen laptop mee zodat je tijdens deze training werkt in je eigen vertrouwde Outlook omgeving!

Na deze training…

  • ben je in staat het maximale uit Outlook te halen
  • heb je overzicht en voel je de controle
  • ben je in staat e-mailberichten sneller af te handelen
  • zijn je acties overzichtelijk ingepland en heb je deze per dag in beeld
  • kun je direct aan de slag
  • ontvang je een certificaat van deelname

Inschrijven

Stuur een e-mail naar m.coomans@itsupportgroep.nl. Schrijf je snel in want we hebben plaats voor maximaal 8 deelnemers! Je ontvangt later een bevestiging en de factuur. Ingeschreven en later annuleren? Helaas zijn we dan genoodzaakt het bedrag toch in rekening te brengen.

De training wordt grotendeels verzorgd door een trainer van AVK. AVK is al meer dan 30 jaar toonaangevend in innovatief & efficiënt werken op kantoor. De consultants van AVK zijn o.a. betrokken bij enkele van de grote pioniers op het gebied van Het Nieuwe Werken en hebben aan de basis gestaan van het Kantoor van de Toekomst. Dagelijks verzorgt AVK trainingen door heel Nederland!