Think Safe, act safe, be safe! IT Support Groep organiseert security evenement met verschillende sprekers!

IT Support - Barracuda Event E-mailhandtekening Retina

Wij merken iedere dag (helaas) weer dat steeds meer IT-netwerken bedreigd worden door slimme (cyber)aanvallen. Deze aanvallen richten zich met name op het verstoren van communicatie. Daarnaast proberen ze systeemprestaties te verminderen en informatie te stelen. Zeker voor het mkb kan de inzet van security best een uitdaging zijn. Want waar begint je zoektocht naar passende securitymaatregelen? Wij bieden je graag een helpende hand.

Security evenement op 24 mei

Op dinsdag 24 mei staan wij voor je klaar en starten we jouw security zoektocht. Tijdens hét security evenement van 2016: Think safe, act safe, be safe, informeren wij jou over security in de breedste zin. In één middag doe je de kennis en inspiratie op die jij wenst! Op het programma staan zowel technische als visionaire sprekers vanuit o.a. Barracuda en Microsoft. We sluiten de dag af met trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk, bekend van o.a. RTL en BNR. Met zijn internationale researchteam onderzoekt hij ‘megatrends’ als robots, drones, internet-of-things, 3D/4D printing, big data en de effecten van nieuwe technologie op vele sectoren.

IT Support Groep is één van de organisatoren van dit grootse evenement. ICT magazine besteedde onlangs ook al aandacht aan dit upcoming event. Lees hier het gepubliceerde artikel.

ict magazine

Meer weten over dit evenement? www.barracudaevent.nl of neem contact met ons op!