Terugblik Outlook training

training-outlook-1 training-outlook-2

Je taken overzichtelijk op een rij? Je agenda strak gepland? Het kan allemaal! Dinsdagochtend 20 september stond in het teken van Outlook! 9 relaties van IT Support Groep kozen ervoor om de training Outlook te volgen en nieuwe tips en trucs te leren.

Na een kick-off van Joost, directeur IT Support Groep, werd het thema ‘Laat e-mail voor je werken’ inhoudelijk verdiept door Ed Hartskeerl van trainingsbureau AVK. De deelnemers leerde hoe je timemanagement principes kan toepassen op e-mail en hoe je e-mailberichten sneller kan afhandelen. Eén ding was zeker: we halen allemaal nog lang niet het maximale uit Outlook!

Deelnemers hebben door de praktische insteek (achter de eigen laptop) echt kunnen ervaren dat ‘een eigen gestructureerde werkwijze’ rust kan geven. Kiezen voor een mappenstructuur, werken met markeringsvlaggetjes, jouw takenlijst vast in beeld en werken met sneltoetsen….kies vooral wat jou aanspreekt, wat jou overzicht én controle biedt. Dan werkt Outlook écht voor je, was één van de inzichten van deze ochtend.

Deelnemers aan het woord

Een van de deelnemers aan de training was Arnold van der Heijden van Kinheim Technology. Hij verwoordde zijn opgedane kennis zo:

“Ik heb toch weer veel opgestoken deze ochtend. Ik heb écht nieuwe onderdelen van Outlook gezien die ik zeker in de praktijk ga toepassen. Ed, de trainer, was duidelijk in zijn verhaal, legde zaken goed en helder uit. Doordat je gebruik maakte van je eigen laptop en dus je eigen werkomgeving, was de vertaling naar de praktijk erg dichtbij.”

Ook Natalja Viveen van Beerens Intercover was enthousiast. “Ik was deels bekend met de mogelijkheden van Outlook maar heb ook écht nieuwe trucs geleerd. Vooral de praktische tips en de invulling daarvan was voor mij interessant. En nu alles in de praktijk brengen, he? Ik ga ook zeker het digitale naslagwerk downloaden en gebruiken.”

Over onze trainingen en kennissessies

Bij IT Support Groep delen we graag onze kennis met jou over actuele onderwerpen en relevante technologische ontwikkelingen. Maar ook geven we regelmatig praktische trainingen waarbij ‘slimmer en efficiënter’ werken centraal staan. De sessies worden tijdig aangekondigd via onze nieuwsbrief en website.