Ben snel en slim: upgrade nu naar Windows 10…tot 29 juli nog gratis!

P03829_420x170px_c

De upgrade naar Windows 10 is gratis voor gebruikers van Windows 7, 8 en 8.1. Wie na 29 juli wil overstappen moet betalen voor Windows 10, al is het mogelijk dat Microsoft de software langer gratis verkrijgbaar maakt.

Windows 10 is vandaag de dag al geïnstalleerd op zeker 300 miljoen apparaten wereldwijd. In januari waren dat nog 200 miljoen gebruikers.

Microsoft verwacht in de aanloop naar eind juni nog een golf van overstappers die gebruik willen maken van het gratis aanbod. Wil jij verzekerd zijn van een tijdige overstap? Neem dan contact met ons op!

Professionele beveiliging voor het MKB

Windows 10 is ontworpen om te voldoen aan de beveiligingseisen van ´s wereld grootste bedrijven. Met nieuwe manieren om identiteiten, gegevens en devices te beschermen ben je overal waar je werkt verzekerd van professionele beveiliging. Tijdens de gehele levensduur van je apparaat beschermt Windows 10 jou met uitgebreide beveiligingsfuncties tegen virussen, malware en zelfs phishing. Een fijne gedachte in deze tijd. Toch?

Windows 10 betekent ‘laatste versie’

Microsoft heeft aangegeven dat Windows 10 voorlopig de laatste versie is. Toekomstige veranderingen en aanpassingen van Windows worden dan via Windows updates doorgevoerd. Wel zo handig!

Overstappen naar Windows 10?

In een eerder artikel (vorig jaar oktober) vertelde Marc hoe een dergelijk implementatietraject werkt. Heb je besloten om over te stappen? Wij komen als Check-in partner graag in actie voor je! Daarnaast willen we ook vooraf goed en tijdig controleren of mogelijke bedrijfssoftware geschikt is voor Windows 10. Zo komen we niet voor verrassingen te staan tijdens jouw update!

 

0 comments on "Ben snel en slim: upgrade nu naar Windows 10…tot 29 juli nog gratis!"