Reacties en terugblik workshop ‘Slimmer werken’ bij Microsoft

afbeelding CIE

Maandag 16 november. Hoofdkantoor Microsoft (Schiphol). 8 relaties van IT Support Groep zaten er klaar voor. Allemaal met één doel: Vertel ons hoe we slimmer kunnen (samen)werken? Welke ICT-middelen leiden nu écht tot betere samenwerkingen en een hogere productiviteit? Microsoft gaf antwoord door middel van een inspirerende workshop rondom de mogelijkheden van Office 365. Geen demonstraties maar alle aanwezigen zelf aan de slag met fictieve data en scenario’s. Aan de knoppen dus van de nieuwste devices.

“De workshop, Customer Immersion Experience (CIE), is de beste manier om te leren over de mogelijkheden/tools van Microsoft zonder sales druk”, vertelt Marc Franken van IT Support Groep. “Voor ons als Gold partner dé kans om onze relaties te overtuigen en vrijblijvend mee te nemen. En dat blijkt ook wel weer uit de reacties na afloop. Deze workshop werd boven verwachting beoordeeld.”

“Erg nuttige sessie om de ins en outs van Office 365 op een andere manier te ontdekken.”

“Echt waar, ik wist niet dat er zoveel mogelijk was met Office 365.”

“Ik ben nu overtuigd en wil hier erg graag mee aan de slag.”

CIE 16112015_1

Over de workshop

Je bedrijf laten groeien, continuïteit bieden, winst consolideren of verhogen; het zijn uitdagingen waar iedere organisatie mee te maken heeft. ICT-middelen die leiden tot betere samenwerkingen en die productiviteit verhogen zijn daarbij niet meer weg te denken. Maar hoe bepaal je welke technologische oplossingen het beste bij uw organisatie passen? De Customer Immersion Experience (CIE) biedt dan uitkomst.

IT Support Groep nodigt je (alvast) uit voor de workshop in 2016

De workshops zijn erg populair. De volgende sessie, gepland op maandag 30 november, zit al vol. De CIE is kosteloos en geheel vrijblijvend. Heb je interesse en wil je dit niet missen? Schrijf je dan nu al in voor de workshop op 18 april 2016. Neem hiervoor contact op met Marc Franken op 013-57 84 300.