PERSBERICHT: IT Support Groep benoemd tot Official Windows 10 Check-In Partner!

P03829_avatar_403x403px_d

IT Support Groep benoemd tot Official Windows 10 Check-In partner
Tilburg, 6 augustus 2015.

IT Support Groep is door Microsoft officieel benoemd tot Windows 10 Check-In Partner. Dat betekent dat het bedrijf kan en mag fungeren als hét aanspreekpunt voor MKB bedrijven. Voor bedrijven die meer willen weten over de mogelijkheden van Windows 10. En zich willen voorbereiden op het gebruik van het nieuwe besturingssysteem. Windows 10 is een kosteloze upgrade. IT Support Groep is één van de weinige partners in Tilburg en omstreken die de Check-In in deze officiële vorm aanbiedt.

Op 29 juli heeft Microsoft Windows 10 gelanceerd. Windows 10 is de nieuwste versie van Windows waarin de beste features van Windows 7 en 8 zijn samengebracht. Windows 10 is ontwikkeld voor meer productiviteit, veiligheid en gemak in gebruik en beheer. Dankzij het vertrouwde startmenu kan iedereen er snel mee aan de slag. Door de integratie van cloud en pc wordt samenwerken gemakkelijker dan ooit.

Via demo’s, instructies en support op locatie wil IT Support Groep de upgrade naar het nieuwe besturingssysteem zo soepel mogelijk laten verlopen. Hiervoor staat een groep specialisten klaar.

De specialisten van IT Support Groep werken al langere tijd met Windows 10, dat als Insider Preview reeds beschikbaar was. Hierdoor hebben zij ruime kennis en ervaring opgedaan met het nieuwe besturingssysteem. Geïnteresseerden kunnen met IT Support Groep contact opnemen om advies te krijgen over wat Windows 10 voor hun organisatie kan betekenen.

Over IT Support Groep
IT Support Groep is al 15 jaar een ICT-dienstverlener voor Tilburg en omstreken. Het bedrijf levert MKB bedrijven ICT advies, ICT maatwerkoplossingen, systeembeheer, VoIP, onderhoud en op Cloud gebaseerde diensten en oplossingen. Zij maken de vertaalslag van complexe materie naar concrete IT oplossingen. En geven zo grip op het ongrijpbare van ICT. Natuurlijk met een eerlijk advies en een uitstekende service.