Nieuwe Office apps voor Android Phone beschikbaar!

Office-for-Android-phone-is-here

Download Microsoft Word, Excel en PowerPoint op je Android-telefoon en ga vandaag nog aan de slag! De apps zijn perfect voor het bekijken, maken en bewerken van documenten. Zeker op apparaten met een scherm van 10,1 inch of kleiner. Ideaal voor mensen die altijd onderweg zijn en willen werken. Zo heeft Word het vertrouwde uiterlijk en de kwaliteit van Office, maar is de (aanraak)besturing speciaal ontworpen voor Android-telefoon en –tablets.

Hier zijn een paar favoriete/interessante aspecten met betrekking tot de nieuwe Android-telefoon apps:

  • Documenten zijn volledig te zien, gegeven opmerkingen/markeringen zijn te lezen en simpel aan te passen en bij te houden. En natuurlijk gemakkelijk te delen met anderen.
  • Presentaties in PowerPoint zijn volledig te gebruiken. Zo kun je jouw presentatie ‘gewoon’ inzetten bij een bijeenkomst en draadloos presenteren. PowerPoint voor Android-telefoon geeft dezelfde overgangen, animaties en ontwerp als in desktop.
  • Voor alle apps geldt: Snelle toegang en de laatste versie van je document bij de hand op je telefoon. Je opent namelijk altijd het meest recente document. Zo kun je snel weer verder waar je was gebleven.
  • Open je bestanden wanneer je maar wilt, met ondersteuning voor OneDrive, OneDrive voor Bedrijven, SharePoint, Google Drive, Box en Dropbox.

Dus:

Ben met deze apps overal productief! Maak, bekijk en wijzig je documenten die gemakkelijk toegankelijk zijn in de cloud. Waar je ook bent.