NIEUW: Microsoft StaffHub: dé app voor de ‘medewerkers zonder bureau’

screenshot-staffhub

Je staat er misschien niet bij stil maar miljoenen mensen werken zonder bureau. Denk eens aan medewerkers in hotels, restaurants, winkels, op bouwplaatsen, in productieomgevingen en andere service-gerelateerde industrieën. Deze medewerkers zijn vaak het publieke gezicht van het bedrijf en hebben in vele gevallen interactie met klanten. Een waardevolle rol én van cruciaal belang voor de organisatie. Onderlinge communicatie en effectief samenwerken binnen de organisatie blijkt enkel nog weleens lastig. Microsoft komt daarom binnenkort met een oplossing: de Microsoft StaffHub! Een app met daarin alle informatie die ‘medewerkers zonder bureau’ nodig hebben voor hun job! Denk aan actuele roosterinformatie en shift schema’s. De Microsoft StaffHub-app maakt communicatie tussen manager en medewerkers veel eenvoudiger en sneller! Iets waar IT Support Groep weer eens ‘blij’ van wordt!

Wanneer gebruik je Microsoft StaffHub?

Stel je eens voor: je bent manager van een Grand Café en werkt met veel oproepkrachten, veelal studenten. Iedere oproepkracht heeft zo zijn of haar eigen beschikbare dagen en uren. Te veel om te onthouden en lastig om bij te houden. Laat staan een flexibel werkrooster te maken. Voor dit soort situaties is de nieuwe app StaffHub ideaal. Met behulp van deze eenvoudige en intuïtieve interface kun je bijvoorbeeld snel in roosters schuiven en kunnen medewerkers vrij vragen, onderling communiceren en op voorstellen reageren.

Wat is het?

Microsoft StaffHub is een cloudplatform dat op al jouw apparaten werkt. Werknemers zonder bureau en managers kunnen nu gemakkelijk tijd indelen, onderling communiceren en inhoud delen. Dit is dé alles-in-één-app voor

  • planning (en opnieuw plannen)
  • communiceren (en opnieuw communiceren)
  • delen (en opnieuw delen).

PREVIEW: Kijk hoe het werkt!

staffhub1_overzicht-rooster

 staffhub2_shit-mobile

staffhub4_request

staffhub-7-8-and-9_delen-content

Interessant voor jou? Registreer je dan!

De Microsoft StaffHub staat momenteel in Private Preview. Registreer je op https://staffhub.ms/how-it-works voor een vroegtijdige toegang. IT Support Groep weet hoe je snel en efficiënt kan werken. Wil jij meer weten of een vrijblijvend advies? Onze adviseurs vertellen je graag meer over de oplossingen die IT Support Groep jou biedt.