Learn & Golf! Terugblik op exclusieve inspiratiesessie bij Golfclub Prise d’eau

  

Gisteren lieten we onze golftas in de auto bij Golfclub Prise d’eau en ging de laptop ging mee naar binnen! 6 deelnemers van de Business Club van Prise d’eau gaven zich op voor de exclusieve inspiratiesessie ‘Slimmer werken met Office 365’. Marc Franken, Sales Manager bij IT Support Groep gaf inzicht door middel van een praktische sessie in de verschillende oplossingen.

Slimmer werken met Office 365, over de sessie

“Voor ons als Gold Partner van Microsoft dé kans om Office 365 te ‘showen’ en te verdiepen. Er zijn binnen Office 365 veel mogelijkheden die leiden tot een betere samenwerking én die de productiviteit verhogen,” vertelt Marc. “Denk daarbij aan Skype for Business, Yammer, SharePoint, OneNote etc. Maar hoe bepaal je welke oplossing het best bij jouw bedrijf past? Daarom kiezen we tijdens zo’n sessie niet voor een demonstratie maar voor een interactieve invulling. Zelf aan de knoppen dus en aan de slag met fictieve data en scenario’s.”

Niels aan het woord, één van de deelnemers

Eén van de deelnemers was Niels Stegehuis – Nelemans, Account Manager bij Gianotten Printed Media. Hij was enthousiast over de sessie en verwoordde het zo:

“In mijn rol bij Gianotten Printed Media in Tilburg adviseer ik iedere dag een combinatie van mogelijkheden die de technologie ons vandaag de dag biedt. Ik volg graag de nieuwste ontwikkelingen en zoek daarbij naar de juiste toepassingen. Zo ook voor mijn eigen werkomgeving. Ik werk graag slim en efficiënt om zo het optimale uit een werkdag te halen. Na gisteren kan ik volmondig ‘ja’ zeggen tegen het feit dat dit allemaal mogelijk is met Office 365. Super om te zien hoe bijvoorbeeld OneNote en SharePoint elkaar versterken en dat je d.m.v. Skype zowel in- als extern snel kan schakelen. De sessie heb ik als erg prettig en nuttig ervaren, Marc belichtte de juiste onderwerpen waardoor ik een compleet beeld heb gekregen.”

Meer weten? Een inspiratiesessie bijwonen?

De sessie bij Golfclub Prise d’eau was exclusief voor leden van de Business Club. Maar goed nieuws: IT Support Groep organiseert -in samenwerking met Microsoft- vaker deze sessies. Deze zijn kosteloos en geheel vrijblijvend. Heb je interesse en wil je een keer een inspiratiesessie meemaken?  De mogelijkheden van Office 365 ervaren? Neem dan contact op met Marc Franken op (06) 34 65 97 51. Hij vertelt je graag meer!