Kennissessie Hoe veilig is de cloud?

afb kennissessie Cloud

CLOUD: Hoe veilig is de cloud? En welke cloudoplossing sluit het beste aan bij mijn bedrijf?

Veel bedrijven en organisaties hebben de ambitie om de cloud in te gaan. Ze zien de vele voordelen ervan, zoals flexibiliteit en kostenbesparing. Maar onzekerheid over privacy en compliancy zorgt er vaak voor dat de daadwerkelijke stap uitblijft. Herken je dit?

Op donderdag 1 oktober delen wij graag onze kennis met jou in een kennissessie. Tijdens deze sessie vertellen we je meer over cloud. Wat is het nu eigenlijk? En hoe veilig is het nu écht? Welke oplossingen zijn er voor mijn bedrijf? Fred (Cloud Architect) laat je de verschillende mogelijkheden zien en we zoomen in deze sessie in op de voordeligste oplossing: de Public Cloud. Ook presenteren we een interessante business case. Dit bedrijf realiseerde een flinke kostenbesparing en een betere online samenwerking. Laat je inspireren en leer van die successen en valkuilen.

Ook vertelt Marc (Manager Cloud team) je aansluitend meer over het nieuwe werken met Office 365. En natuurlijk geven we antwoord op al jouw vragen. Mis het niet!

Programma

15.30 uur Ontvangst

16.00 uur Welkom en inleiding door Joost

16.15 uur Presentatie Fred

17.00 uur Korte pauze

17.15 uur Presentatie Marc

17.45 uur ‘Vierkante’ tafel sessie: Stel al je vragen over de cloud en Office 365 aan de (cloud)experts van IT Support Groep. Durf te vragen!

18.15 uur Netwerken met een borrel en een bitterbal!

19.00 uur Afsluiting

Locatie: IT Support Groep, Kamerikstraat 23 in Tilburg

Ontwikkelingen

Iedere ondernemer wil graag optimaal presteren. Wist je dat ook je ICT infrastructuur hierin een cruciale rol speelt? De cloud heeft de IT branche namelijk definitief veranderd. Meer mogelijkheden, minder tot geen investeringen en maximale flexibiliteit! Vanaf 2007 bieden wij al Cloud diensten aan en hebben hier veel ervaring in opgedaan. Daardoor is een scherp zicht in de Cloud ontstaan. Microsoft heeft IT Support Groep zelfs benoemd als Cloud partner. Voor ons kent de Cloud dan ook geen geheimen meer. Wij delen daarom onze kennis graag met jou.

Maar we bieden je tijdens de kennissessie nog meer:

  • Ervaringen en oplossingen van deskundige sprekers;
  • Contact met directieleden of ICT Managers;
  • Mogelijkheid tot het uitwisselen van ervaringen en natuurlijk gelegenheid tot netwerken.

Aanmelden

Deelnemen aan deze kennissessie is kosteloos. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar m.coomans@itsupportgroep.nl. Natuurlijk ontvang je een bevestiging. Maar ben er snel bij want we hebben maar een beperkt aantal plaatsen.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je bellen met Madeleine Coomans op telefoonnummer 013 – 57 84 300. Kun je er niet bij zijn maar ben je wel geïnteresseerd? Geef dit dan ook door aan Madeleine.