IT Support Groep steunt Alert Online campagne!

alert-online-logo_tcm135-512021

Heb jij de radiospot van Alert Online Nederland al gehoord? Tijdens deze campagneweken ga je ‘m vast horen. In deze speciale spot vragen ze aandacht voor het fenomeen cryptoware. Eerder hebben wij als IT Support Groep hier ook al aandacht aan besteed. Wij ondersteunen dan ook dit initiatief van harte. Je kunt je immers niet genoeg bewust zijn van de verschillende risico’s online.

In Nederland zijn we steeds vaker en langer online. Op het werk, op school, thuis of onderweg. Met onze telefoon, tablet of computer. Gelukkig zijn we ons steeds meer bewust dat dit risico’s met zich meebrengt. Maar weten we ook wat we kunnen doen om ze te voorkomen? De campagne Alert Online is een gezamenlijk initiatief van overheid, bedrijfsleven en wetenschap. Het helpt om de kennis over online veiligheid te vergroten en daar naar handelen te stimuleren. Bij jong en oud en van werkvloer tot boardroom.

Bekijk de filmpjes van Alert Online:

Naar een veilig digitaal Nederland

Nederland behoort bij de landen met de meeste internetaansluitingen. En nergens in Europa maken zoveel mensen gebruik van internetbankieren als in Nederland. We zijn altijd en overal online. Dat geeft Nederland een voorsprong en biedt kansen voor innovatie en economische groei. Maar het betekent ook dat iedereen zich bewust moet zijn van gevaren en risico’s. Met een muisklik kun je onbedoeld een heel netwerk besmetten of liggen al je privé- of klantgegevens op straat. Dit vraagt dat iedereen bewuste keuzes moet maken bij het gebruik, de aanschaf en het onderhoud van ICT, thuis en op het werk.

IT Support Groep weet hoe jij (en jouw bedrijf) zich veilig op de digitale snelweg kan begeven. Wil jij meer weten of wens je een vrijblijvend advies? Onze adviseurs vertellen je graag meer over de (veilige) oplossingen die IT Support Groep jou biedt.

Bron: www.alertonline.nl