IT Support Groep sponsor Willem II en win kaarten voor thuiswedstrijd!

IT Support Groep staat ook dit seizoen weer achter Willem II. Het sponsorcontract is onlangs getekend door Joost Merkx.

De voetbalclub Willem II, vernoemd naar Koning Willem II, is een club met historie en een club om trots op te zijn. Al sinds 1896 staat Willem II in de Tilburgse samenleving. Het is inmiddels één van de belangrijkste sociaal-maatschappelijke instellingen. Willem II is van én voor de stad Tilburg. Als écht Tilburgs bedrijf steunt IT Support Groep dan ook al jaren deze mooie club. Dus ook dit jaar weer!

Vanuit BOX 11 juichen we iedere thuiswedstrijd ‘onze mannen’ toe! En dit doen we met veel enthousiasme! Dit jaar zijn we extra zichtbaar in het stadion. Naast extra stoelen in onze box, staat IT Support Groep ook op verschillende borden langs het veld.

Win een avondje Willem II en juich met ons mee!

Wil jij ons enthousiasme een keer LIVE ‘voelen’? Een gezellige avond hebben en een mooie pot voetbal zien? Laat ons dan weten waarom we juist jou, met introducé, mee moeten nemen naar een geheel verzorgde thuiswedstrijd bij Willem II. Stuur hiervoor een e-mail naar m.coomans@itsupportgroep.nl. We belonen -onder onze klanten- de meest originele en creatieve inzending.

Willem II bord (vanuit BOX 11)

Ons bord (links onder) in beeld op FOX Sports tijdens de eerste thuiswedstrijd van Willem II.

Leuk hoor! Willem II bedankt op originele wijze IT Support Groep.