IT Support Groep: jouw gecertificeerde Microsoft IT-expert!

Foto Gold status Michel_Joost

Vorige week werden we blij verrast door Michel Bouman, Partner Sales Executive Cloud van Microsoft. We ontvingen onze nieuwe competenties. En daar zijn we trots op! Maar wat betekent dit nu voor jou als relatie? Graag vertellen we je meer over dit stukje zekerheid, de kijk van Microsoft hierop en onze rol.

“Deze competentie bewijst dat IT Support Groep de ideale cloud partner is voor het midden- en kleinbedrijf” aldus Michel Bouman, Partner Sales Executive Cloud bij Microsoft. “De Gold Small and Midmarket Cloud Solutions competentie geeft niet alleen aan, dat IT Support Groep over de juiste technische kennis en expertise beschikt, maar ook veel ervaring heeft met het implementeren van cloud producten zoals Office365, Azure en CRM. Ik ben dan ook erg trots dat wij namens Microsoft deze competentie aan IT Support Groep mogen toekennen.”

logo

Zoals je ziet heeft IT Support Groep de Gold status voor Small and Midmarket Cloud Solutions ontvangen. Maar daarnaast ook de Silver status voor Midmarket Solution Provider, Hosting en Datacenter behaald. We vertellen je graag wat dé voordelen voor jou zijn per competentie.

Gold status Small and Midmarket Cloud Solutions

Door het behalen van de Gold status voor Microsoft Small and Midmarket Cloud Solutions is IT Support Groep één van dé specialisten (binnen het MKB) met een uitzonderlijke expertise en inzet voor Cloudoplossingen. Jij bent daarmee verzekerd van de meest up-to-date oplossingen, uitzonderlijke cloud kennis en een hogere efficiency. Microsoft beloont haar partners met de Gold status vanwege hun superieure oplossingen voor klanten en voor het doorlopen van een strenge, controleerbare goedkeuringsprocedure.

Silver status Midmarket Solution Provider

Hiermee bewijzen we dat we dé IT-specialist zijn in het bieden van IT-oplossingen voor MKB-bedrijven. Samenwerken met ons als IT-specialist met een Silver status betekent toegang tot diepgaande kennis van passende oplossingen voor kleine en middelgrote organisaties. Van beheer- tot complete adoptie- en implementatietrajecten van bijvoorbeeld Office 365.

Silver status Hosting

Kies je voor een ICT partner met een Microsoft Hosting competentie? Dan weet je wat je krijgt, namelijk toegang tot verschillende middelen voor optimale verbindingen. Je kiest dan namelijk voor een partner die volledig up-to-date is wat betreft datalijnen en verbindingen.

Silver status Datacenter

Met deze Silver status en competentie dragen wij bij aan jouw bedrijfscontinuïteit. We ontwikkelen Microsoft-infrastructuuroplossingen die aansluiten bij jouw diensten en schaalbaar zijn. Voor deze diensten zetten we o.a. onze datacentra in Alblasserdam en Tilburg in. Je bent daardoor verzekerd van uitzonderlijke kennis en natuurlijk veiligheid.

Tot zover de lofzang want daar zijn we eigenlijk niet zo van. Heb je vragen? Wil je weten op welke manier de competenties van IT Support Groep jouw bedrijf (kunnen) helpen? Neem dan gerust contact met ons op.