IT Support Groep is -samen met partners- genomineerd voor Partner of the Year van Microsoft!

Tredion, New Media 2Day en IT Support Groep besloten na de Microsoft WPC (Worldwide Partner Conference) van 2012 de krachten te bundelen. Natuurlijk met behoud van de eigen identiteit en lokale focus. Dit als versneller voor de groei van de individuele bedrijven. De drie ondernemers delen hun visie op de toekomst van ICT voor het MKB: Cloud-oplossingen voor een optimale flexibiliteit, betalen naar gebruik en kortlopende afspraken en werken voor klanten in de regio.

De doelstellingen voor het partnerschap zijn:

  • De klant nog beter van dienst kunnen zijn; meer expertise en schaalvoordelen
  • Betere voorbereiding om de toekomstige veranderingen in de markt aan te pakken; meer aandacht voor innovatie en hoe dit onze klanten kan helpen
  • Het optimaliseren van de huidige organisatie; kennis delen en gezamenlijk systemen implementeren

Microsoft is een groot voorstander van samenwerking en stimuleert diverse initiatieven om samenwerking tussen partners tot een succes te maken. Juist om die reden heeft Microsoft Goldpartner IT Support Groep en haar partners genomineerd om Partner of the Year te worden. De bekendmaking hiervan zal plaatsvinden in juli in Toronto waarmee de cirkel weer rond is.

foto samenwerking

Wie zien we hier? Thijs Parée van New Media 2Day, Jan van Wijgerden van Tredion ICT & Telecom en Joost Merkx van IT Support Groep.