IT Support Groep en 2016!

it support groep

Wat verwacht IT Support Groep van 2016?

“Ook in 2016 zal de IT-branche volop in beweging blijven. Sterker nog, het gaat sneller dan ooit”, vertelt Joost Merkx, directeur van IT Support Groep. “We zien belangrijke concrete ontwikkelingen. Denk alleen maar eens aan de gevolgen van de robotisering van productie, de concrete voorbeelden van ‘Internet-of-Things’, alles rondom de veelbesproken big data (combinatie van verschillende online gegevens) en de groei naar de cloud.” Wil jij weten wat de plannen van IT Support Groep voor 2016 zijn? Lees dan snel verder.

Focus op Security, Privacy & Identity 

De groei van mobiel (altijd en overal toegang tot gegevens) én de cloud brengen veel kansen -maar ook aandachtspunten- met zich mee. Kansen zien we (voor het MKB) als IT Support Groep in kostenbesparing, flexibiliteit en schaalbaarheid, zowel op nationaal als internationaal niveau. Maar door die groei groeit ook het belang van beveiliging. Met name voor het mobiele verkeer. Binnen de IT-sector geldt een relatief korte time-to-market. We gaan in 2016 daarom twee nieuwe concepten introduceren en vermarkten. Beide concepten bieden een oplossing op Security, Privacy & Identity niveau! Zo hopen we ook ons steentje bij te dragen aan een veiligere online wereld!

Groei binnen IT Support Groep

We zien dat steeds meer bedrijven hun ICT gaan outsourcen naar IT partijen. Veelal om twee redenen. Enerzijds om zich meer op hun eigen corebusiness te richten en anderzijds realiseren ze zich dat het lastig is om de snelle en nieuwe veranderingen bij te houden en hierop in te spelen. Expertise en specialisme nemen binnen de IT-sector steeds meer de overhand. In 2015 is daarom ook het personeelsbestand van IT Support Groep fors uitgebreid met nieuwe specialisten. We openen in 2016 onze deuren in het stof. Een fikse verbouwing van de begane grond staat op de planning. In het voorjaar hopen we iedereen uit te nodigen om te komen kijken naar het resultaat!

Samenwerken in de beste vorm

We verwachten dat 2016 ook hét jaar van de (hybride) cloud gaat worden. Het jaar waarin de cloud gezien gaat worden als dé veilige plek om je gegevens op te slaan. De groei van mobiel werken zal nog verder doorzetten en bijna niet meer weg te denken zijn. Office 365 zal, net als in 2015 en met de komst van Windows 10, hier een grote rol in gaan spelen. Alles met maar één doel: sneller en efficiënter samenwerken waar en wanneer jij wilt!

We hopen dat we in 2016 net zo fijn en goed met jou mogen samenwerken als in 2015! Wij zijn er klaar voor én gaan ervoor! Mogen we ook jou in 2016 weer inspireren, adviseren en onze kennis met jou delen?