IT Support Groep aanwezig op beurs Infosecurity

header_infosecurity

Infosecurity.nl is dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. En IT Support Groep ‘staat’ er! Spam, phishing, hackers en steeds geavanceerdere vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. De vakbeurs haakt in op actuele vraagstukken over IT-security en is een must voor iedere IT-professional. Infosecurity.nl 2016 vindt plaats op 2 en 3 november in de Jaarbeurs in Utrecht.

“Als securitypartner van Barracuda en Microsoft mogen wij hier natuurlijk niet ontbreken,” vertelt Joost Merkx, directeur van IT Support Groep. “Security is vandaag de dag noodzaak en geen ‘extra luxe’ meer. Het is zelfs voor veel bedrijven cruciaal. Je moet er toch niet aan denken dat gevoelige bedrijfsinformatie verloren gaat of ‘op straat’ komt te liggen?.”

IT Support Groep, partner van Barracuda

IT Support Groep is trotse partner van hét security label Barracuda. De krachtige oplossingen van Barracuda beschermen de informatie van jouw organisatie. Denk daarbij aan e-mail, webapplicaties, externe toegang, mobiel internet en de netwerkinfrastructuur, zowel op locatie als in de cloud. “Bij IT Support Groep tillen we jouw informatiebeveiliging naar een hoger niveau. Cybercriminaliteit, datadiefstal en datalekken is verleden tijd met de oplossingen van Barracuda. Kwetsbaarheden worden in ons Security Center namelijk 24/7 opgespoord, beperkt en voorkomen. Op dé securitybeurs van Nederland willen we graag bezoekers hiervan overtuigen.”

“De ontwikkelingen binnen de IT-wereld gaan snel. Heel snel,” vervolgt Joost. “Maar….met deze vooruitgang bieden we de steeds slimmer wordende cybercriminelen ook veel mogelijkheden. En dat willen we niet! Met de oplossingen van Barracuda en Microsoft Azure bieden we daarom de beste bescherming in de cloud. Laat je overtuigen, vergaar kennis en bezoek onze stand.”

Wat is er te doen? Thema 2016: Data Centric World 

Op de beurs vind je de nieuwste producten, oplossingen en diensten binnen de IT-securitybranche. Natuurlijk is er ook dit jaar weer een breed seminarprogramma met diverse keynote sessies rondom het thema ‘Data Centric World’. Bekijk het programma op de website.

Uitnodiging van IT Support Groep

We ontmoeten je graag op 2 en/of 3 november op onze stand (B118)! We vertellen je graag alles over het belang van goede security. We laten je zien hoe je optimaal kan presteren met de gouden combinatie van Microsoft en Barracuda! Voel je welkom en kom langs! Daarnaast is het ook mogelijk om op onze stand de Microsoft HoloLens te ervaren! Je kunt de beurs gratis bezoeken. Registeren kan op infosecurity.nl of via jouw contactpersoon bij IT Support Groep. Tot dan!?